ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYbeautyshop.cy: To νέο eshop με τα πιο διάσημα beauty brands σε μοναδικές...

beautyshop.cy: To νέο eshop με τα πιο διάσημα beauty brands σε μοναδικές τιμές

Με τις online αγορές να αποτελούν πλέον τη νόρμα, φυσικά και προκαλεί μεγάλη χαρά σε όλες τις beauty addicts η είδηση ότι υπάρχει ένα νέο beauty eshop. Ο λόγος για το beautyshop.cy το νέο διαδικτυακός προορισμό για προϊόντα ομορφιάς στην Κύπρο, στο οποίο μπορείς να βρεις premium προϊόντα ομορφιάς σε πραγματικά ελκυστικές προσφορές.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Beautyshop.cy (@beautyshopcy)

Σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και λειτουργικά εύκολο στη πλοήγηση ηλεκτρονικό περιβάλλον, θα ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Μερικά από τα brands που θα συναντήσεις στις σελίδες του είναι τα Kérastase, L’Oreal Professionnel, Shu Uemura, Babyliss Pro, Essie, Maybelline New York, MoroccanOil, Olaplex, Redken, Uniq One, Sugarbearhair και άλλες πολλές! Όλα τα προϊόντα τα οποία διατίθενται στο www.beautyshop.cy προμηθεύονται από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους των εταιρειών στην Κύπρο.

Με χαμηλές τιμές και προσφορές σε πολλά προϊόντα, το beautyshop.cy θα παραμείνει σίγουρα αποθηκευμένο στα favorites σας! Επισκεψου την ιστοσελίδα www.beautyshop.cy τώρα και επωφελήσου από 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS