BEAUTYBee Radiant: Η Αpivita βρήκε το μέλλον της επιδερμίδας σου

Bee Radiant: Η Αpivita βρήκε το μέλλον της επιδερμίδας σου

Καθημερινά το δέρμα σου έρχεται αντιμέτωπο με πολλούς «εχθρούς». Το άγχος, το στρες, η ηλιακή ακτινοβολία, το έντονο μακιγιάζ και το κάπνισμα είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορούν να «πλήξουν» τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Καμία όμως από εμάς δεν θέλει ένα πρόσωπο θαμπό και κουρασμένο. Αντιθέτως κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάθε ώρα της ημέρας.

Τα απαιτητικά ωράρια δουλειάς, η έντονη καθημερινότητα που μας στερεί πολύτιμες ώρες ύπνου λόγω μητρότητας ή εργασίας, ακόμη και οι προσωπικές μας επιλογές για διασκέδαση που συνδυάζονται με κάπνισμα και αλκοόλ, αφήνουν στην επιδερμίδα μας ανεπιθύμητα σημάδια: θαμπή όψη, κοκκινίλες και δέρμα που δείχνει κουρασμένο από την προσπάθειά του να αντιδράσει στις καθημερινές πιέσεις που δέχεται.

Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθεί και η πίεση του χρόνου που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια πάνω στην επιδερμίδα μας τότε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα και να πάρουμε την ομορφιά μας στα χέρια μας. Η πρόωρη γήρανση, άλλωστε, αν και αρχίζει να φαίνεται γύρω στην ηλικία των 30, είναι μία διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει από τα 20, όταν ακόμη θεωρούμε πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τη νεανική μας όψη.

Η APIVITA φροντίζει και προετοιμάζει το μέλλον της επιδερμίδας σου με τη νέα BEE RADIANT, τη σειρά περιποίησης προσώπου, που προλαμβάνει και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα χαρίζει άμεσα ξεκούραστη και λαμπερή όψη που διαρκεί.

Η νέα BEE RADIANT προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της. Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή, το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό. Η Νέα BEE RADIANT, είναι κατάλληλη για κάθε γυναίκα που γιορτάζει το «σήμερα» και προετοιμάζεται για το «αύριο».

Ενισχυμένες συνθέσεις, υψηλής φυσικότητας, με αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, που ενεργοποιούν την επιδερμίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS