ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBlue Eyeliner: Η εναλλακτική για χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών

Blue Eyeliner: Η εναλλακτική για χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών

Το μαύρο eyeliner είναι η διαχρονική επιλογή για ένα εντυπωσιακό eye make up look και ειλικρινά το αγαπάμε γιατί είναι η σωστή επιλογή αν θέλεις το μακιγιάζ σου να εστιάζει στα μάτια. Αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι και το χρώμα πρωταγωνιστεί γενικά,  ίσως να σκεφτείς ότι το ένα χρωματιστό eyeliner ειδικά το μπλε, είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στο καλοκαιρινό -και όχι μόνο- μακιγιάζ σου!

Seeing Double Blue Eyeliner

Ναι, το κλασικό cat eye look σε μαύρο χρώμα παραμένει σταθερή και ανεκτίμητη αξία, αλλά ένα eyeliner σε μία μπλε απόχρωση θα δώσει σίγουρα έναν διαφορετικό αέρα στο συνολικό look. Σε ό,τι αφορά την «ιδανική» μπλε απόχρωση, οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες- το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει με τη διάθεσή σου κάθε φορά.

Make Up With Blue Eye Liner

Είτε ψάχνεις ένα δροσερό μπλε pastel για ένα fresh makeup look, είτε για ένα λαμπερό και τολμηρό μπλε ηλεκτρίκ για ένα πραγματικά statement μακιγιάζ, παρακάτω, συγκεντρώσαμε έξι τέλεια μπλε eyeliners που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου. Τι λες;

Και… 5 μπλε eyeliners για να διαλέξεις:

0314595
Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner Estee Lauder
0323914
Kajal InkArtist – Shadow, Liner, Brow 07- Sumi Sky Shiseido
0313024
Phyto-Eye Twist N°6 Marine Sisley
0341830
Crushliner 6 YSL
0332209
Eyeliner Waterproof pencil 254 Captivating blue Dior

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS