ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBlue hues: Το ελληνικό καλοκαίρι εμπνέει το μακιγιάζ των ματιών σου

Blue hues: Το ελληνικό καλοκαίρι εμπνέει το μακιγιάζ των ματιών σου

Το ελληνικό καλοκαίρι αποτελεί έμπνευση για κάθε λογής καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, αλλά και makeup artists, δημιουργώντας τα δικά τους έργα.

Κάνουμε focus στο κομμάτι του μακιγιάζ, μιας και αυτή τη φορά, η super ταλαντούχα και αγαπημένη μας makeup artist Jo Baker δημιούργησε ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο αποκλειστικά από τις καλοκαιρινές διακοπές και τα ελληνικά νησιά. Βασικός πρωταγωνιστής του μακιγιάζ; Το μπλε, φυσικά στα μάτια.

«Ονειρεύομαι τις ημέρες διακοπών… με αυτό το look. Εμπνευσμένο από τη λαχτάρα που έχω να περιπλανηθώ στα λευκά χωριουδάκια των ελληνικών νησιών έχοντας στο μυαλό μου τη σκέψη μιας αυθεντικής #greeksalad ενώ πέφτω πάνω σε ζωηρές μπλε πινελιές σε αυτήν την μαγική παράκτια περιοχή» γράφει χαρακτηριστικά η makeup artrist πριν ξεκινήσει να αναλύει το μακιγιάζ που δημιούργησε. Take a look και σου εξηγώ παρακάτω.

«Αυτό το #graphiceyeliner δημιουργήθηκε με το #styloyeuxwaterproofeyeliner στην απόχρωση #ferventblue του οίκου Chanel σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες (#attitudelash) χρησιμοποιώντας τη #levolumerevolutionmascara στην απόχρωση noir. Όταν βάζω ένα έντονο χρώμα στα μάτια μου, μου αρέσει να επιλέγω ένα απαλό nude τόνο για τα χείλη. Αυτό το συγκεκριμένο είναι τέλειο, γιατί δεν είναι ούτε πολύ ροζ, ούτε πολύ μπεζ είναι #rougeallurevelvetlipstick στην απόχρωση #emotive» συνέχισε.

Στην πραγματικότητα, η Jo Baker δημιούργησε ένα graphic eyeliner look σε μία μπλε- στο χρώμα του κοβαλτίου- απόχρωση, απλώνοντας στην ουσία το χρώμα από τη μέση περίπου των ματιών της και προς τα έξω, τις εξωτερικές γωνίες, χρησιμοποιώντας προϊόντα Chanel, προσκαλώντας στο τέλος τις makeup addicts να υιοθετήσουν ένα παρόμοιο look.


Kajal InkArtist – Shadow, Liner, Brow 08-Gunjo Blue, Shiseido

Luxe Eye Shadow Rich Gemstone Royal Sapphire, Bobbi Brown

Mascara Volume Effet Faux Cils 6 Deep Night, Yves Saint Laurent
5 Couleurs High fidelity colours & effects eyeshadow palette, Dior

Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil Electric Cobalt, Estee Lauder

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS