ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBlue hues: Το μπλε του ωκεανού προσδίδει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια...

Blue hues: Το μπλε του ωκεανού προσδίδει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια (δες το βίντεο)

Αντλώντας έμπνευση από τις χρωματικές εναλλαγές που σχηματίζονται στα νερά των ωκεανών, η διάσημη makeup artist Pati Dubroff δημιούργησε ένα συγκλονιστικό μακιγιάζ ματιών, με τίτλο Blue Crush, το οποίο προτείνει σε όλες τις γυναίκες, που έχουν την ευκαιρία αυτήν την περίοδο που περνούν άπλετο χρόνο στο σπίτι, να το δοκιμάσουν.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το supermodel Rosie Huntington- Whiteley και το site που διατηρεί Rose Inc, στο οποίο κάθε εβδομάδα προβάλλεται ένα ξεχωριστό look με την υπογραφεί σπουδαίων makeup artists , οι οποίοι μοιράζονται μυστικά από την τέχνη τους με τον κόσμο.

HOW TO

Σύμφωνα με την Pati Dubroff το Blue Crush είναι πολύ εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα το πιο εύκολο look που μπορεί μια γυναίκα να δημιουργήσει. Στην αρχή τόνισε το σχήμα των ματιών του μοντέλου χρησιμοποιώντας το Stylo Ombre et Contour της Chanel στην απόχρωση Bleu Nuit. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί χάρη στην άνετη υφή φόρμουλά του τόσο ως μολύβι, όσο ως σκιά ματιών αλλά και Khôl. Η Pati Dubroff εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες των άνω και κάτω βλεφαρίδων, από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική.

Έπειτα, για να δώσεις ακόμα περισσότερη ένταση στο άνω βλέφαρο, ένα Eyeliner και σχημάτισε μια γραμμή πάνω από τη γραμμή που έχεις δημιουργήσει προηγουμένως.

Για πλούσιο, decadent φινίρισμα, η επίλεξε μία μάσκαρα σε μπλε απόχρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS