BEAUTYBlue Scents: Το brand ομορφιάς που αγαπά τη φύση και πρέπει να...

Blue Scents: Το brand ομορφιάς που αγαπά τη φύση και πρέπει να το ανακαλύψεις

Σε μια εποχή που βομβαρδίζουμε καθημερινά τον οργανισμό μας με χημικές ουσίες, η ανάγκη για στροφή στη φύση γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Και αυτό αποδεικνύεται από τις ανοδικές πωλήσεις των φυσικών καλλυντικών.

Είναι μήπως σημάδι των καιρών, μια τάση που σύντομα θα ξεφουσκώσει; Ή μήπως τελικά γίναμε πιο συνειδητοποιημένοι πελάτες; Και, σε τελική ανάλυση, για ποιο λόγο να προτιμήσουμε ένα βιολογικό καλλυντικό και όχι ένα συμβατικό, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια;

Η απάντηση κρύβεται στον όρο ‘Clean Beauty’. Το κοινό που αναζητά προϊόντα ομορφιάς αγνά, φυσικά, απαλλαγμένα από χημικές ουσίες αυξάνεται συνεχώς. Από τα τεχνητά αρώματα μέχρι τα θειικά άλατα και τα parabens, τα καλλυντικά έχουν συχνά στη σύνθεσή τους πολλά συστατικά που προκαλούν τρόμο στους λάτρεις των φυσικών, «καθαρών» προϊόντων.

Η BLUE SCENTS είναι μια νέα ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής περιποίησης, με βάση τα πιο διαλεκτά και ευεργετικά συστατικά της μεσογειακής φύσης.

Ελαιόλαδο, εκχύλισμα σταφυλιού, αμυγδαλέλαιο, έλαιο Αrgan, αλόη, αιθέριά έλαια, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την πιο βαθιά αλλά και ουσιαστική, φροντίδα για το σώμα και τα μαλλιά. Αρώματα αγαπημένα και σαγηνευτικά, όπως παιώνια, γαρδένια, βιολέτα, γιασεμί, μανταρίνι και ρόδι, πλημμυρίζουν τις καθημερινές μας στιγμές φροντίδας, κάθε φορά που επιλέγουμε αφρόλουτρο, body lotion, body cream, κρέμα χεριών, αρωματικό σαπούνι, eau de toilette, ακόμα και αρωματικό κερί χώρου της BLUE SCENTS: του ονόματος που εμπνέεται από τη φύση και δημιουργεί για όμορφη, υγιή, ξεκούραστη επιδερμίδα και φυσικά καλύτερη ζωή.

θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία

https://www.instagram.com/bluescentscy/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS