ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBlushing flash: Το κρεμώδες ρουζ θα αναδείξει καλύτερα το μάυρισμά σου

Blushing flash: Το κρεμώδες ρουζ θα αναδείξει καλύτερα το μάυρισμά σου

Το φθινόπωρο επιτέλους είναι εδώ… τουλάχιστον ημερολογιακά. Από τη μία θέλεις να διατηρήσεις αναλλοίωτο το μαύρισμά σου και από την άλλη να δοκιμάσεις ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί και σου ταιριάζει, από τα beauty trends.

Το ρουζ είναι ένα από τα βασικά προϊόντα που έχει επιστρέψει δυναμικά. Το υγιές, ροδαλό χρώμα στο κέντρο των μήλων επιβάλλεται σε κάθε look, για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Ποιο όμως ταιριάζει στη μαυρισμένη επιδερμίδα, αναδεικνύει το μαύρισμα, ενώ παράλληλα χαρίζει αυτό το χρώμα της υγείας που αναζητάς και είναι στα new trends;

Η κοραλί απόχρωση είναι η ιδανική γι’ αυτή την περίοδο. Αυτή η ήπια πορτοκαλί απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στις bronze επιδερμίδες που έχουμε αποκτήσει οι περισσότερες από τις καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες τελείωσαν προ λίγων ημερών, ενώ δημιουργεί αντίθεση και μας δείχνει ακόμα πιο μαυρισμένες.

Μπορείς να επιλέξουμε κοραλί ρουζ σε κρεμώδη υφή, για να είναι πιο λαμπερό και ενυδατικό το look. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι περισσότερο μέσα στα trends, καθώς το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, ενώ αυτή η διακριτική γυαλάδα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απογειώσεις οποιοδήποτε makeup look.

Ανεξάρτητα από την υφή που θα επιλέξεις, η ποσότητα που θα εφαρμόσεις πρέπει να είανι ελάχιστη στο κέντρο των μήλων και να τη σβήσεις προς τα μέσα, για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Οι υπερβολές είναι περιττές, ιδιαίτερα όταν η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη και τα χαρακτηριστικά έχουν γίνει πιο έντονα.

Chubby Stick Cheek Colour Balm της CLINIQUE

Twist & Glow – Lip & Cheek Chubby Orange του DIEGO DALLA PALMA

Minimalist WhippedPowder Blush της SHISEIDO


Pot Rouge For Lips & Cheeks της BOBBI BROWN
Neo Nude A Blush του GIORGIO ARMANI

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS