BEAUTYBody & Face Care: Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεται άμεσα το...

Body & Face Care: Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεται άμεσα το δέρμα σου για ολική επαναφορά

Η κατάλληλη περιποίηση της επιδερμίδας πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο είναι το απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου για να τη διατηρήσεις υγιή και λαμπερή.

Έτσι θα αντιμετωπίσεις τους ερεθισμούς, την αφυδάτωση και τις φθορές της φωτογήρανσης πριν και μετά την ηλιοθεραπεία με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητές τους.

Τα προϊόντα που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου:

ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Οι ακτίνες UVA αποτελούν τον πιο ύπουλο εχθρό της επιδερμίδας, καθώς διαπερνούν τα σύννεφα, τα τζάμια των παραθύρων και την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να εισχωρούν πολύ βαθειά σε αυτή, προκαλώντας φωτογήρανση, καφέ κηλίδες και καρκίνο του δέρματος. Οι UVB είναι εκείνες που ευθύνονται τόσο για την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας το καλοκαίρι, όσο και για τα ηλιακά εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος. Η επιδερμίδα λοιπόν απαιτεί προστασία και από τις δύο. Η εφαρμογή του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας περιποίησης δεν αρκεί. Απαιτείται συχνή ανανέωσή του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φυσικό αντηλιακό προσώπου, 30SPF, (www.kypwell.com)

Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Προκειμένου να επανέρθει η υγρασία της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα και να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη, στοιχημάτισε σε φόρμουλες με ενυδατικούς παράγοντες, όπως το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη. Ενισχύστε τη δράση της ενυδατικής σου κρέμας με έναν ορό ή ένα booster που θα αντιμετωπίσει στοχευμένα τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Eternal Youth, Collagen Booster, (www.kypwell.com)

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η εφαρμογή μιας μάσκας προσώπου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια σωστή skincare ρουτίνα. Τα ενεργά συστατικά της σε υψηλές συγκεντρώσεις, προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, ενώ η ευχάριστη αίσθησή της, την κάνουν απίστευτα χαλαρωτική.

Black Gold Carob Super Food Mask, (www.kypwell.com)

THE BODY OIL

Τα έλαια είναι ιδιαίτερα ελαφριά, μεταξένια στη σύσταση και ευχάριστα στο πρώτο άγγιγμα. Το εφέ λάμψης, άμεσο και διαρκές, είναι εκπληκτικό. Σε λίγες στιγμές και σχεδόν ως διά μαγείας, θα νιώσεις σαν να ντύνεις την επιδερμίδα σου με ένα λεπτό πέπλο που εντείνει τη φωτεινότητά της. Μαζί με την ανάλαφρη αίσθηση, τα έλαια αναδίδουν και τους μοναδικούς τους αρωματικούς τόνους

Divine Dry Body Oil, verified EWG, (www.kypwell.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS