ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBody fiction: Πώς η ενυδάτωση σώματος εμποδίζει το ξεφλούδισμα

Body fiction: Πώς η ενυδάτωση σώματος εμποδίζει το ξεφλούδισμα

Για να μην ξεφλουδίσεις τώρα που τελείωσαν διακοπές σου και να διατηρήσεις το μαύρισμά σου, ένα πράγμα πρέπει να έχεις κατά νουν: την ενυδάτωση σώματος.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απλώνεις σε τακτική βάση (κυρίως μετά το μπάνιο) το αγαπημένο σου ενυδατικό προϊόν σώματος κάνοντας παράλληλα μασάζ. Κρέμες, λοσιόν, spray, body butters, ακόμη και body yogurt.

Beauty tips

Κάνε πρώτα μια δοκιμή. Άπλωσε το προϊόν στον καρπό για 24 ώρες και παρατήρησε τυχόν αντιδράσεις.

Αν δεν αισθάνεσαι αρκετά την αίσθηση ενυδάτωσης, διάλεξε ένα προϊόν με πιο πλούσια σύσταση, δηλαδή περισσότερους ενυδατικούς παράγοντες και λιπίδια.

Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου είναι ιδιαίτερα ξηρή, τσέκαρε τα συστατικά του γαλακτώματος: Η γλυκερίνη, ο σφένδαμνος, το ελαιόλαδο ή το αμυγδαλέλαιο είναι μερικά από τα ισχυρά ενυδατικά στοιχεία.

Οι απαιτήσεις σου:

Να αυξάνει ικανοποιητικά τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα Μην ξεχνάς ότι η περιποίηση του δέρματος ξεκινά με την καλή ενυδάτωσή του. Όταν τα ποσοστά υγρασίας πέσουν κάτω από τα φυσιολογικά όρια, τότε το δέρμα χάνει τη ζωντάνια του, γίνεται ξηρό, θαμπό, εύθραυστο και μοιάζει πολύ με το γερασμένο.

Να μην κολλά μετά την εφαρμογή Το ζητούμενο είναι να το απλώσεις και να μπορέσεις να ντυθείς αμέσως, χωρίς να περιμένεις κάποια ώρα μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.

Να διατηρείται η αίσθηση ενυδάτωσης μέχρι την επόμενη χρήση. Στο διάστημα μεταξύ των δύο εφαρμογών πρωί και βράδυ, πρέπει να αισθάνεσαι το δέρμα σου απαλό και άνετο. Αν δεν συμβαίνει αυτό, διάλεξε άλλο προϊόν.

Προτάσεις για σένα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS