ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBronze Stories: Η πούδρα που θα σου χαρίζει λάμψη και κάλυψη αυτό...

Bronze Stories: Η πούδρα που θα σου χαρίζει λάμψη και κάλυψη αυτό το καλοκαίρι

Το προϊόν μπαλαντέρ του καλοκαιρινού μακιγιάζ είναι αναμφίβολα η μπρονζέ πούδρα. Μάθε τα καλύτερα tips για τη σωστή επιλογή και εφαρμογή της!

-Για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, πολύ σημαντική θεωρείται η χρήση μικρής ποσότητας προϊόντος και το σωστό blending, έτσι ώστε να μην υπάρχουν «σκληρές» γραμμές στο πρόσωπο.

-Η τέλεια απόχρωση bronzer είναι 1-2 τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου.

  • Δεδομένου ότι οι χρωστικές ουσίες των μπρονζέ προϊόντων οξειδώνονται καθώς περνά η μέρα με αποτέλεσμα η απόχρωση να αλλοιώνεται, είναι σημαντικό να τα ανανεώνεις.
  • Για να υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα και να δείχνει φυσικό, δεν ξεχνάς να απλώνεις την πούδρα στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

• Για τις πρωινές εμφανίσεις αποφεύγεις τα προϊόντα με ιριδισμούς και επιλέγεις εκείνα με ματ υφή. Μια πούδρα σε χρώμα καφέ-πορτοκαλί-χρυσαφί είναι ο μπαλαντέρ του καλοκαιρινού μακιγιάζ επειδή ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, αρκεί να βρεις τον ιδανικό τόνο για σένα.

– Στις μεσογειακές, μελαχρινές επιδερμίδες ταιριάζουν οι χρυσαφένιες αποχρώσεις, ενώ στις πιο ροδαλές ή ανοιχτές το χάλκινο με ιριδίζον φινίρισμα.

– Σε κάθε περίπτωση, να επιμένεις στα σημεία που «βλέπει» περισσότερο ο ήλιος (μύτη, ζυγωματικά, μέτωπο, πιγούνι), ενώ ψηλά στα ζυγωματικά επίλεξε ένα ρουζ σε χαρούμενη καλοκαιρινή απόχρωση, όπως το κοραλλί.

– Για περισσότερη λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις σου, ιδανική επιλογή είναι μια shimmer υφή σε χρυσή ή μπρονζέ απόχρωση. Εφάρμοσε την ψηλά στα μήλα ή πάνω στα βλέφαρα, αλλά και στο μαυρισμένο ντεκολτέ ή τους ώμους σου.

Η πρόταση της αγοράς:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS