BEAUTYBrows Trends: Πώς να πετύχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Brows Trends: Πώς να πετύχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθώντας πιστά τις προσταγές των beauty trends κάθε σεζόν επιλέγουμε να εστιάζουμε στα δυνατά μας χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι και τα φρύδια μας. Τι θέλουμε; Πυκνά και έντονα φρύδια όπως αυτά της Kaia Gerber, αλλά και σαν της Jenny Walton. Φρύδια καθαρά, καλοσχηματισμένα χωρίς να έχουν κάποιο αυστηρό ύφος και να είναι τελειοποιημένα.

Για να πετύχεις όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρέπει να επέμβεις όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται στο σχήμα τους.

Πρώτο και βασικό βήμα: να αφήσεις για αρκετό χρονικό διάστημα τα φρύδια σου να μεγαλώσουν σε περίπτωση που έχεις χαλάσει το σχήμα τους . Ξεκίνα από τη μέση των φρυδιών, το σημείο δηλαδή που ανεβαίνει από τη ράχη της μύτης, όπου εκεί καθαρίζεις ό,τι περισσεύει.

Στη συνέχεια, δεν πειράζεις τίποτα πάνω στο σχήμα, αντιθέτως παίρνεις το προϊόν που έχεις επιλέξει για το σχηματισμό τους -μολύβι, σκιά, μάσκαρα- και δίνεις το σχήμα που επιθυμείς.

Όποια τρίχα είναι εκτός σχήματος και περισσεύει, αυτήν αφαιρείς-αφού τσεκάρεις στον καθρέπτη ότι έχεις πιάσει τη σωστή με το τσιμπιδάκι. Αφού την αφαιρέσεις, ελέγχεις έχει χαλάσει το σχήμα. Στη συνέχεια πηγαίνεις στη δεύτερη κ.ο.κ.

Με αυτό τον απλό και εύκολο τρόπο, δεν θα μικρύνεις ποτέ παραπάνω από αυτό που επιθυμείς το φρύδι σου, ενώ θα έχεις το ιδανικό σχήμα.

Τι θα σε βοηθήσει:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS