BEAUTYChanel No.5: Το iconic άρωμα του γαλλικού οίκου γράφει το νέο του...

Chanel No.5: Το iconic άρωμα του γαλλικού οίκου γράφει το νέο του κεφάλαιο

Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο, το Chanel No.5, επανασυστήνεται, αυτή τη φορά έχοντας μια νέα διάσημη ambassador, που ενσαρκώνει τη γαλλική φινέτσα και τον αισθησιασμό που πρεσβεύει.

Η Marion Corrillard είναι η νέα ambassador του Chanel No.5

«Η Marion ήταν η προφανής επιλογή για το νέο φιλμ», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty. «Επιστροφή σε μια Γαλλίδα ηθοποιός σήμαινε να επιστρέψει σε μια υποσυνείδητη εικόνα της Γαλλικής θηλυκότητας που είναι πολύ κοντά με το πνεύμα του οίκου».

Η σχέση της Marion Cotillard με το γαλλικό house είναι εξάλλου οργανική και χρονολογείται ήδη από την αρχή της καριέρας της. Αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο ενός αρώματος. «Ένιωσα μια άμεση σύνδεση με το Ν ° 5 το οποίο, περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένα έργο τέχνης. Κάτι που πάντα ονειρευόμουν», λέει η ίδια.

Στο νέο κεφάλαιο του Chanel Νο 5, το φεγγάρι είναι από μόνο του ένας χαρακτήρας, όπως αποφάσισε ο σκηνοθέτης Johan Renck. Συνδέεται με τη θηλυκότητα, το ουράνιο σώμα που είναι και συμβολίζει την ανανέωση. Η έμπνευση για αυτήν τη νέα καμπάνια ήταν μια ισχυρή ερωτευμένη γυναίκα, της οποίας η γοητεία ξετυλίγεται στη χαρά.

Το τραγούδι Team by Lorde που αποτελεί το soundrack του φιλμ είναι μια ωδή στη σύγχρονη αγάπη, όπου δύο όντα μιλούν ως ίσα. Ο χορός, όπως το φεγγάρι, είναι «ο τρίτος ηθοποιός αυτής της ιστορίας», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur. Ο χορογράφος Ryan Heffington εφηύρε αυτόν τον μοναδικό χορό, ειδικά για την Marion Cotillard και τον partner της Étoile Jérémie Bélingard. Οι εραστές περιστρέφονται με έντονο τρόπο σε ένα μοντέρνο χορό, ο οποίος «προτείνει μια πραγματική συνενοχή μεταξύ ανδρών και γυναικών, αυτό είναι ένα πολύ παρόν θέμα σε όλη την ταινία», προσθέτει ο Thomas du Pré de Saint Maur.

Επιλεγμένο από την Virginie Viard, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Chanel, το χρυσό κεντητό φόρεμα, που ολοκληρώθηκε ύστερα από 900 ώρες δουλειάς, συνοδεύει κάθε κίνηση της ηθοποιού στη χορογραφία της σαν ένα πολυτελές δεύτερο δέρμα. «Ήθελα η Marion να εμφανιστεί σε ένα φόρεμα που ήταν εντελώς Chanel, παρελθόν, παρόν και μέλλον», εξηγεί η Virginie Viard.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS