BEAUTYClay Glow: Μάσκα προσώπου με άργιλο για λιπαρές επιδερμίδες (το μυστικό για...

Clay Glow: Μάσκα προσώπου με άργιλο για λιπαρές επιδερμίδες (το μυστικό για σμίκρυνση των πόρων)

Υπάρχουν προϊόντα στην περιποίηση του προσώπου που έχουν διαχρονική αξία και κάνουν «θαύματα» στην επιδερμίδα. Σε αυτά ανήκουν και όσα περιέχουν στις συνθέσεις τους ένα από τα διάφορα είδη αργίλου που υπάρχουν.

Πρόκειται για ένα μαλακό, λασπώδες πέτρωμα, πλούσιο σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και μικροοργανισμούς, το οποίο χάρη στην αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και καθαριστική του δράση αξιοποιείται από την κοσμετολογία για τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

Η άργιλος λειτουργεί σαν σφουγγάρι και συμβάλει στον καθαρισμό, στην απορρόφηση της περίσσειας ελαίων και ρύπων, στην ανανέωση της επιφάνειας της επιδερμίδας, καθώς και στην ταχύτερη επούλωση τοπικών ατελειών. Δίνει ματ όψη, δρα ενάντια στη γήρανση,  βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συσφίγγει το δέρμα.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΡΟΖ ΑΡΓΙΛΟ

APIVITA

Κατάλληλη για κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες ή και ώριμες επιδερμίδες. Η ροζ άργιλος καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, απομακρύνοντας τους ρύπους χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Ο χυμός από τριαντάφυλλο, ο βιολογικός χυμός αλόης, τα βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας και οι πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν σε βάθος και καταπραΰνουν.

ORIGINAL SKIN™ RETEXTURIZING MASK WITH ROSE CLAY

ORIGINS

Μάσκα 2-σε-1 με Ροζ Άργιλο που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και απολεπίζει απαλά, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και ενισχύοντας τη λαμπερή όψη. Η κρεμώδης και απαλή υφή της καθαρίζει σε βάθος και απελευθερώνει τους πόρους. Παράλληλα, με ήπιο τρόπο χαρίζει απολέπιση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Κατάλληλη για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ, ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

KORRES

Μάσκα με Λευκή Άργιλο –φυσικός πηλός που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και καταλήγοντας σε ένα φρέσκο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS