ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYClean Beauty: Το παγκόσμιο trend της «καθαρής ομορφιάς» και η σημασία του

Clean Beauty: Το παγκόσμιο trend της «καθαρής ομορφιάς» και η σημασία του

Όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας και ο όρος «clean beauty, καθαρή ομορφιά», από μόνος του μας οδηγεί σε μία διαφορετική φιλοσοφία, σε μία πιο καθαρή προσέγγιση του μακιγιάζ αλλά και της περιποίησης της επιδερμίδας.

Το δεδομένο που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ένα. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει και οι καταναλωτές ψάχνουν για έναν τρόπο ζωής που ωφελεί την υγεία τους, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Τα προϊόντα της κατηγορίας «clean beauty» ανήκουν σε αυτή τη λίστα και υπόσχονται μια καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο στο άμεσο μέλλον. Ένα είναι το σίγουρο, ότι θα εξελιχθούν και θα γίνουν ακόμα καλύτερα, έτοιμα να ανταγωνιστούν αλλά και να ξεπεράσουν συμβατικές μάρκες ομορφιάς.

Adobestock 493961505

Ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών, τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο clean beauty. Με άλλα λόγια αναζητά στην αγορά και στο διαδίκτυο προϊόντα ομορφιάς που φέρουν τη συγκεκριμένη ένδειξη, η οποία δηλώνει ότι, το προϊόν έχει υποστεί περισσότερους ελέγχους και έχει βασιστεί σε συστατικά και τεχνολογίες που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στην υγεία αλλά και στο περιβάλλον. Επίσης αναζητά προϊόντα που κρατούν το σπίτι «καθαρό» από χημικά αλλά το ίδιο να ισχύει και για τη φροντίδα των κατοικίδιων τους.

Στον όρο «clean beauty», οι λέξεις «πράσινο, φυσικό, οργανικό και μη τοξικό» συγχωνεύονται. Οι ειδικοί που δημιουργούν αντίστοιχα προϊόντα ομορφιάς και οι ανερχόμενες «πράσινες» μάρκες τονίζουν ότι, πολλά από τα οικολογικά και μη τοξικά συστατικά της «καθαρής ομορφιάς» είναι απόλυτα αποτελεσματικά και έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα μας. Επίσης, δεν είναι βλαβερά για την υγείας μας.

Τα καθαρά προϊόντα ομορφιάς είναι ουσιαστικά αυτά που κατασκευάζονται χωρίς συστατικά που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας. Η «καθαρή ομορφιά» έχει πολλές έννοιες, μπορεί να είναι πολυτελής, υψηλής απόδοσης και αποτελεσματική, είτε πρόκειται για αφρόλουτρο που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είτε για το απορρυπαντικό μας, είτε το σαμπουάν που κάνουμε μπάνιο το σκυλάκι μας.

Bondiwash

Μετά την πανδημία αι απαραίτητοι κανόνες προσωπικής υγιεινής είχαν σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να αλλάξει τις προτιμήσεις του και οι  προτιμήσεις σε προϊόντα της κατηγορίας φυσικά, μη τοξικά φιλικά προς το περιβάλλον με ανακυκλώσιμες συσκευασίες αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Επενδύοντας σε αυτή την κατηγορία ο κόσμος αισθάνθηκε ασφάλεια, ότι προσφέρουν εκτός από την επιδερμίδα του αλλά και στο περιβάλλον το οποίο ζει καθημερινά δηλαδή το σπίτι του,  τα καλύτερα συστατικά, που, όχι μόνο δεν τη βλάπτουν, αλλά αντιθέτως την ωφελούν, Επιπλέον, πολλοί διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εξίσου αποτελεσματικά με αυτά των συμβατικών brands ομορφιάς -σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και περισσότερο. Οπότε, αξίζει να τα προτιμήσετε.

Bondiwash 2

Και κάπου εδώ θα μιλήσουμε για την BONDI WASH. Το νέο brand άρτι αφιχθέν από την Αυστραλία του οποίου η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα για το σώμα τη φροντίδα του σπιτιού σου και του αγαπημένου σου κατοικίδιου.

Τα BONDI WASH συνδυάζουν τη δύναμη και το άρωμα της Αυστραλίας  με φυσικά συστατικά για να φέρουν μια σειρά από πραγματικά διακριτικά προϊόντα που δεν είναι απλώς αποτελεσματικά, αλλά είναι καλά για εσάς, το σπίτι σας και τον πλανήτη.

Bondiwash 5

Τα BONDI WASH από τη στιγμή της δημιουργίας τους έχουν ξεκινήσει με αυτή τη φιλοσοφία τόσο όσον αφορά στα συστατικά των προϊόντων όσο και στις συσκευασίες της εξωτερικές και εσωτερικές.

Bondiwash 6
Bondiwash 7
Bondiwash 3

Όλα της τα προϊόντα είναι 99-100% φυσικής προέλευσης, μη τοξικά, βιοδιασπώμενα και με γηγενή έλαια με απίθανες μυρωδιές γνωστά για τις αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και απολυμαντικές τους ιδιότητες.Τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα σε ευαίσθητο δέρμα και είναι σχεδιασμένα προσεκτικά για να μην ερεθίζουν ή να προκαλούν  περιβαλλοντική βλάβη. Χωρίς θειικά άλατα, parabens, PEG, φαινοξυαιθανόλη, συνθετικό άρωμα ή χρώμα, τα BONDI WASH θέτουν ένα νέο πρότυπο στις φυσικές συνθέσεις.

Body Range 1
Η σειρά για τη φροντίδα σώματος
Brand Image Dog
Η σειρά για φροντίδα του κατοικιδίου
Brand Image Baby White
Η σειρά φροντίδας για το μωράκι σου

Τα BONDI WASH έχουν σχεδιαστεί με ακεραιότητα, τα σπρέι και οι αντλίες των προϊόντων σου προσφέρουν μόνο την ποσότητα που χρειάζεσαι -λιγότερο από άλλες μάρκες. Τα προϊόντα BONDI WASH όχι μόνο λειτουργούν καλά φυσικά, αλλά διαρκούν περισσότερο.

Στην Κύπρο, τα προϊόντα Bondi Wash διανέμονται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων Beauty Line και online www.beautyberry.cy  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS