BEAUTYDe make up: Οι τρόποι για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου

De make up: Οι τρόποι για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου

Τρεις τρόποι για να κάνεις το ντεμακιγιάζ «παιχνιδάκι» ακόμα κι αν είσαι κουρασμένη μετά από μια δύσκολη μέρα. Εσύ ποιον θα προτιμήσεις;

Το να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου μετά από μια κουραστική μέρα μοιάζει με δύσκολη δοκιμασία. Αλλά ποτέ δεν πρέπει να αμελείς το ντεμακιγιάζ σου γιατί αλλιώς το δέρμα σου θα είναι θαμπό, ξηρό και με μαύρα στίγματα.

1. Το Micellar water

Το νερό micellar έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων γυναικών ανά τον κόσμο, γιατί πολύ απλά κάνει σωστά τη δουλειά του και ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Πήρε την ονομασία του από τα μικροσκοπικά micelles, εξού και η ονομασία του, τα οποία απορροφούν τη βρωμιά, τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ σαν μαγνήτης ενώ ταυτόχρονα είναι θρεπτικά για το δέρμα σου. Η υδατοειδής φόρμουλά τους χρειάζεται μόνο ένα cotton pad για να δουλέψει και να αποφέρει το τέλειο αποτέλεσμα ντεμακιγιάζ. Απλώς να θυμάσαι ότι ίσως χρειαστείς λίγη περισσότερη ώρα απ’ ό,τι με τον προηγούμενο τρόπο καθαρισμού, που είναι λιγότερο χρονοβόρος, για να ξεβάψεις τα χείλη ή να αφαιρέσεις τη μάσκαρα σου.

2. Το έλαιο καθαρισμού

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τις θαυματουργές ιδιότητες ενός ελαίου ντεμακιγιάζ. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσες τείνουν να φορούν αρκετά βαρύ μακιγιάζ, καθώς το cleansing oil λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, που τελικά… αποδομεί το μακιγιάζ (ακόμη και μακράς διάρκειας ή πλήρους κάλυψης foundations και άλλα προϊόντα), καθιστώντας τον καθαρισμό πολύ πιο εύκολο. Το tip είναι να εφαρμόσεις το λάδι σε ξηρό δέρμα (με στεγνά χέρια), στη συνέχεια να κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις και είσαι έτοιμη. Αφού ξεπλύνεις το πρόσωπό σου πολύ καλά με χλιαρό νερό, μπορείς να κοιμηθείς άφοβα.

3. Το Cleansing balm

Ό,τι πιο νέο στον καθαρισμό προσώπου μετά το cleansing oil και αποτελεί ξεκάθαρα ένα βάλσαμο για τον καθαρισμό του προσώπου, αφού η αποδοτικότητά του είναι τρομερή. Η μορφή του είναι συνήθως στερεή και σταδιακά λιώνει. Για να γίνει αυτό, βάλε λίγη ποσότητα στα χέρια σου και εφάρμοσέ το στο πρόσωπό σου κάνοντας απαλά μασάζ. Για να δεις καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσεις σε ξηρό δέρμα με στεγνά χέρια. Δοκίμασέ το!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS