ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYDIBI MILANO: Η κορυφαία ιταλική εταιρεία skincare ήρθε επιτέλους στην Κύπρο!

DIBI MILANO: Η κορυφαία ιταλική εταιρεία skincare ήρθε επιτέλους στην Κύπρο!

Από το Μιλάνο στην Κύπρο, τα προϊόντα DIBI Milano ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα της απόλυτης περιποίησης του προσώπου!

Με έδρα το Μιλάνο, η DIBI Milano εδώ και 40 χρόνια έχει αφιερωθεί στη φροντίδα του προσώπου, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε δέρμα και ηλικία.

Η εταιρία που δημιουργήθηκε από τον Roberto Franchina, έχει ως στόχο, η κάθε γυναίκα να είναι στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της.

Γνωρίζοντας ότι η ζωή της σύγχρονης γυναίκας είναι απαιτητική, η DIBI Milano αναλαμβάνει να προσφέρει μέσω των προϊόντων της, την επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση του προσώπου μας. Η γκάμα των προϊόντων της DIBI Milano επικεντρώνεται στις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα καθημερινά. Με τα προϊόντα αυτά μπορείς να αποκτήσεις λεία και φωτεινή επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην βελτίωση των σημείων γήρανσης. Διορθώνουν τους αποχρωματισμούς, καταπολεμούν τις κηλίδες, καταπραΰνουν και θρέφουν το δέρμα, ενυδατώνουν, αλλά και καθαρίζουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Το καταπληκτικό αυτό brand φέρνει στη Κύπρο, η Andis Michaelides Trading House, μια εταιρεία με ευρύ γκάμα από beauty brands και αποτελεί ένα από τα best seller προϊόντα της εταιρίας!

Βρείτε τα προϊόντα DIBI Milano σε επιλεγμένα spa και ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS