BEAUTYDry hair: Πώς να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σου

Dry hair: Πώς να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σου

Τα ξηρά μαλλιά που σπάνε, δείχνουν θαμπά, άτονα και ταλαιπωρημένα μπορούν πολύ εύκολα να αμαυρώσουν μια πολύ όμορφη και κομψή εμφάνιση. Καθώς εσύ ευθύνεσαι για την κακή υγεία τους, εσύ είσαι και εκείνη που μπορείς να τη βελτιώσεις.

Ποιος μπορεί να γίνει ο δικός σου σύμμαχος επανόρθωσης;

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά επανόρθωσης ταλαιπωρημένων και φθαρμένων μαλλιών, Orzene Rescue 7in1 για 7 δράσεις ορατής επανόρθωσης!

Η σειρά Οrzene Rescue 7in1 είναι εμπλουτισμένη με το θαυματουργό Moroccο Argan Oil που βοηθά στην εντατική επανόρθωση των μαλλιών, προσφέροντας: Θρέψη, Ενυδάτωση, Ενδυνάμωση, Λείανση, Αποκατάσταση ελαστικότητας, Πρόληψη σπασίματος και Λάμψη που διαρκεί!

Ως γνωστόν το έλαιο argan θεωρείται κατ’ εξοχήν επουλωτικό λάδι, πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, πηγή αντιοξειδωτικών, Ω6 και λινολεϊκού οξέος. Το έλαιο argan, εκτός από το ότι προστίθεται σε φόρμουλες ενυδάτωσης του δέρματος, χρησιμοποιείται και σε πολλά προϊόντα περιποίησης, θρέψης και λάμψης των μαλλιών.

Ακόμη τo προηγμένο σύμπλοκο Shine Elixir με Μπύρα, Ceramides και Phytoproteins, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, και ενισχύει την εσωτερική της δομή, βελτιώνοντας την υγιή της εμφάνιση.

Το survival kid της σειράς Orzene Rescue 7in1 περιλαμβάνει σαμπουάν, το πρώτο στην Orzene με κρεμώδης φόρμουλα, supreme conditioner με άμεσο αποτέλεσμα, σαν να έχεις χρησιμοποιήσει μάσκα! Μάσκα περιποίησης για ενδυνάμωση και φροντίδα με λάμψη που διαρκεί και Ηeat/Τhermal protection hair spray που χαρίζει προστασία από τη θερμότητα που προκαλούν τα πιστολάκια και τα εργαλεία styling.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS