ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΈχεις λεπτές βλεφαρίδες; Ένα είναι το τρικ για να τους προσδώσεις όγκο

Έχεις λεπτές βλεφαρίδες; Ένα είναι το τρικ για να τους προσδώσεις όγκο

Η μάσκαρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου. Είναι αυτή που τονίζει το βλέμμα, το κάνει πιο σπινθηροβόλο ακόμη κι αν το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησες και τώρα σέρνεσαι στο γραφείο.

Παρόλα αυτά, όσο απλό κι αν σου φαίνεται να την απλώσεις στα μάτια σου, πάντα θα υπάρχουν τα tricks των makeup artists που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το κόλπο με τη μάσκαρα

Αν θέλεις να πετύχεις ακόμη πιο μακριές και με όγκο βλεφαρίδες με τη μάσκαρα, τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις όχι μία, αλλά δύο- ναι δύο μάσκαρα. Μοναδικό κριτήριο για την επιλογή τους; Το να έχουν διαφορετικού τύπου βουρτσάκια. Ζητάς πολλά; Όχι μιας και η αλήθεια είναι πως στην αγορά θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικά βουρτσάκια και συνθέσεις μάσκαρα που προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα. Άλλα από φυσική τρίχα, άλλα ελαστομερή, άλλα ίσια και άλλα πιο καμπυλωτά, άλλα πιο λεπτά, άλλα πιο παχιά, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που έχουν οι βλεφαρίδες σου, πετυχαίνοντας το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Το καλύτερο, λοιπόν, είναι να τα συνδυάσεις προκειμένου να πετύχεις το εφέ που θέλεις να έχει το βλέμμα σου.

Για παράδειγμα αν έχεις αραιές και καθοδικές βλεφαρίδες, αυτό που τους λείπει είναι ο όγκος και η καμπυλότητα. Γι αυτό το λόγο, μπορείς να συνδυάσεις δύο μάσκαρα για κάθε ανάγκη.

Μάσκαρα για κάθε ξεχωριστή ανάγκη:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS