BEAUTYΈχεις ξηρό δέρμα; Υπάρχει ένα προϊόν για σένα...

Έχεις ξηρό δέρμα; Υπάρχει ένα προϊόν για σένα…

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά με το γνωστό πλέον έλαιο για ραγάδες, ουλές, δυσχρωμίες, σημάδια γήρανσης και ενυδάτωση, το Bio-Oil  λανσάρει ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την ξηρή επιδερμίδα.

Το όνομά του, Bio-Oil  Dry Skin Gel… Με φόρμουλα διαφορετική από το κλασικό έλαιο και ειδικά σχεδιασμένη για την ενυδάτωση της πολύ ξηρής επιδερμίδας.  Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης του προϊόντος, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα υφιστάμενα προϊόντα για ξηρό δέρμα που υπάρχουν στην αγορά, είναι κυρίως κρέμες και λοσιόν των οποίων η σύνθεση συνήθως απαιτεί τη χρήση 60% -70% νερού. Το πρόβλημα που προκύπτει, είναι ότι το νερό αποτελεί μη-ενεργό συστατικό και σαν αποτέλεσμα πολλές κρέμες και λοσιόν είναι μόνο κατά 30%-40% ενεργές. Με το γεγονός αυτό κατά νου, οι δημιουργοί του Bio-Oil Dry Skin Gel, έθεσαν ως στόχο τη δημιουργία ενός καινοτόμου προϊόντος που να είναι όσο το δυνατό πιο ενεργό.

Και τα κατάφεραν! Το Bio-Oil Dry Skin Gel αποτελεί την επόμενη γενιά προϊόντων για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος. Βελτιώνει την τεχνολογία που υπάρχει μέχρι σήμερα με το να αντικαθιστά το νερό που υπάρχει στην πλειοψηφία των συνθέσεων με έλαιο, δημιουργώντας έτσι ένα 100% ενεργό προϊόν. Η καινοτομική του σύνθεση, περιέχει πολλά συστατικά που δουλεύουν στο ξηρό δέρμα όπως ουρία, νιασιναμίδη, υαλουρονικό οξύ, shea butter, γλυκερίνη, καθώς και επιπρόσθετα συστατικά που συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα και βοηθούν το προϊόν να εισχωρήσει βαθύτερα στο δέρμα.

Το Bio-Oil Dry Skin Gel, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σώμα και πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS