ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Επιδερμίδα χωρίς κυτταρίτιδα και σώμα έτοιμο για την παραλία

Μήπως ασχολείσαι συνέχεια με το πρόσωπό σου, αγνοώντας πως και το σώμα σου έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα;

Αδύνατες, curvy, μελαχρινές και fair skinned, όλες οι γυναίκες αυτήν την περίοδο ξεκινούν να ανησυχούν λίγο παραπάνω για τη σιλουέτα τους και να αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς και τους γλουτούς. Εκτός από καλή διατροφή και συχνή άσκηση, η καταπολέμηση του αιώνιου αυτού «εχθρού» απαιτεί και την περιποίηση της επιδερμίδας με εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας.

Με το καλοκαίρι να είναι όλο και πιο κοντά, η Collistar παρουσιάζει ένα οδηγό περιποίησης σώματος, ο οποίος περιλαμβάνει το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα καταπολέμησης των ατελειών που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα! Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων της, μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες...

Πριν δεις όμως τις επιλογές σου μάθε (αν δεν το γνωρίζεις ήδη)  ότι η κυτταρίτιδα είναι μια συνηθισμένη, αλλά ακίνδυνη πάθηση, η οποία επηρεάζει κυρίως τους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και την κοιλιά. Δημιουργείται από την κατακράτηση υγρών και λίπους μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Στην εμφάνισή της σημαντικό ρόλο παίζει τόσο η κληρονομικότητα και οι ορμόνες, όσο και η μη ισορροπημένη διατροφή, το κάπνισμα και η απουσία άσκησης από την καθημερινή ζωή.

Πάρε σημειώσεις για τα προϊόντα Collistar που αξίζει να προσθέσεις στη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου για να την αντιμετωπίσεις στοχευμένα:

#1

Anticellulite Cryo-Gel: Ενισχυμένη φόρμουλα για δέρμα με όψη σαν φλούδα πορτοκαλιού, βαριά πόδια και/ή εύθραυστα αγγεία. Νέος συνδυασμός δραστικών συστατικών για μια σφαιρική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με κρύο αποτέλεσμα που δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας, κυρίως στα πόδια, τα αιθέρια έλαια που περιέχει η σύνθεσή της δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας, τα φυτικά Alpha-hydroxy οξέα  και το Centella Asiatica διασφαλίζουν ενισχυμένη δράση ανόρθωσης του δέρματος.





#2

Anticellulite Thermal Cream: Για δέρμα με μόνιμα ορατή όψη φλούδας πορτοκαλιού και χαλαρούς ιστούς Τα θαλάσσια φύκια και τα εκχυλίσματα φυτών που περιέχονται στη φόρμουλα της εγγυώνται στοχευμένη δράση καταπολέμησης των τοπικών αποθεμάτων λίπους και αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

#3

Anticellulite Draining Gel-Mud: Για κατακράτηση υγρών και τοπικές αποθήκες λίπους Μια καθημερινή θεραπεία που δεν ξεπλένεται, η οποία συνδυάζει τα οφέλη της λάσπης κατά της κυτταρίτιδας και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Slim-Drone® η οποία «χτυπά» στην καρδιά των λιποκυττάρων.

.

#4

 Pure Actives Anticellulite Capsules: για επίμονη και έντονη κυτταρίτιδα Κάψουλες μιας χρήσης που περιέχουν τα δύο πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας: Καφεΐνη και Εσκίνη στην καθαρότερη μορφή τους. Απαλλαγμένες από νερό και συντηρητικά, μπορούν να διατηρούνται άθικτες μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

#5

Anticellulite ‘Slimming’ Superconcentrate Night Treatment: Για κατακράτηση υγρών, αποθήκες λίπους και όψη φλούδας πορτοκαλιού: Το πρώτο προϊόν με φόρμουλα διπλής δράσης, κατά της κυτταρίτιδας και θεραπεία αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύκτας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θαλασσινού αλατιού και το αποκλειστικό Cell-Nocturne System®, η επαναστατική φόρμουλα χρησιμοποιεί τους βιορυθμούς του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύκτας για να ανασχηματίσει το δέρμα και να καταπολεμήσει την επίμονη κυτταρίτιδα.

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική ακολουθώντας την πιο κάτω ρουτίνα φροντίδας που προτείνει η Collistar:

Απολέπιση

Το μυστικό για πραγματικά βελούδινη και μεταξένια επιδερμίδα είναι η απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα.  Η χρήση ενός ήπιου scrub με φυσικούς κόκκους μετά το ντους βοηθά με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αποκαλύπτοντας μια πραγματικά λαμπερή και λεία επιδερμίδα.

Η Collistar ως σχεδιαστής της ασυναγώνιστης σειράς Talasso-Scrub, δημιούργησε πέντε αποκλειστικά προϊόντα απολέπισης που περιέχουν διαφορετικούς τύπους θαλάσσιων αλάτων και αιθέριων ελαίων συνδυάζοντας και χρησιμοποιώντας τα οφέλη της θάλασσας (θαλασσοθεραπεία) και τα καθαρότερα αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία).

Η σειρά Talasso Scrub

Φροντίδα επιμέρους περιοχών

Η Collistar προσφέρει ειδικές θεραπείες σύσφιξης, αδυνατίσματος ή ελαστικότητας καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στην γκάμα προϊόντων της μπορείς να βρεις προϊόντα ιδανικά για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, δέρμα το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητά του. H Collistar παράλληλα προσφέρει και ειδικές θεραπείες και για άλλες κρίσιμες περιοχές όπως το στήθος, κοιλιά, γοφοί, γλουτοί και χέρια. Μέρος της σειράς προϊόντων σώματος της Collistar είναι και η ποικιλία προϊόντων καθαρισμού και αποσμητικών.

INFO: Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος της Collistar στην ιστοσελίδα www.collistar.gpetrou.com.cy και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλες τις πόλεις.

Τοπικός Αντιπρόσωπος: Γεώργιος Πέτρου Λτδ. Τηλ: 22757277.