BEAUTYEssence Notes: Το φθινόπωρο έχει μια εσάνς για όλες

Essence Notes: Το φθινόπωρο έχει μια εσάνς για όλες

Το άρωμα ολοκληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της γυναίκας που ξέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της κάθε στιγμή.

Η έρευνά μας στην αγορά κατέληξε στις ολοκαίνουργιες συνθέσεις της σεζόν, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη δική σας αρωματική ταυτότητα, ανασύροντας όμορφες αναμνήσεις. Κλεισμένα σε πολυτελή γυάλινα μπουκάλια, αποτελούν μια τέλεια αρμονία φρέσκων τόνων με στιβαρή οσφρητική δομή: είναι φρέσκα και απόλυτα θηλυκά.

1.





Gucci, Bloom Profumo di Fiori

Το νέο άρωμα που είναι δημιούργημα του φημισμένου αρωματοποιού Alberto Morillas, είναι σαν ένα ξόρκι, και οι γυναίκες που το φοράνε μαγεύουν τον κόσμο. Τα λουλούδια, σε αυτήν την περίπτωση, λειτουργούν ως μεσολαβητής σε αυτό το ξόρκι και το Gucci Bloom Profumo di Fiori αποτελεί μια ισχυρή συνομιλία μαζί τους.

2.

Giorgio Armani, My Way

Ένα φωτεινό άρωμα, εμπλουτισμένο με λευκά λουλούδια, με το οποίο ο οίκος φιλοδοξεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη θηλυκότητα, αλλά και να αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του προς τη βιωσιμότητα. Η φράση My Way είναι πολλά περισσότερα από ένα όνομα, και δηλώνει πως τα ταξίδια της ζωής, είτε είναι γεωγραφικά είτε συναισθηματικά, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και μέσα από τους ανθρώπους που συναντάμε και τις στιγμές που ζούμε, δημιουργούμε τη δική μας μοναδική ιστορία ζωής. Αρκετά αισιόδοξο και όμορφο, ειδικά αυτήν την περίεργη για όλους μας εποχή!

3.

Coco Mademoiselle L’Eau Privee, Chanel

Μια μεγάλη αρωματική οικογένεια που έχει γράψει ιστορία στο χώρο της αρωματοποιίας μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο μέλος της. Το Coco Mademoiselle L’Eau Privée λοιπόν είναι το νέο άρωμα του οίκου. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Οι ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό του patchouli, του προσδίδουν μια μοναδική ένταση και το κατατάσσουν στην κατηγορία των εθιστικών αρωμάτων.

4.

Eau de toilette Rose Tangerine, Chloe

To Eau de toilette της Chloe ανήκει αναμφισβήτητα στην κατηγορία των εμβληματικών αρωμάτων. Πρωταγωνιστεί σε χιλιάδες posts στα social media, ενώ υπάρχουν γυναίκες που το φοράνε εδώ και χρόνια. Σήμερα, ο οίκος Chloé επανεξετάζει το κλασικό αυτό άρωμα και μας παρουσιάζει μια νέα, πιο τολμηρή, πιο ξεκάθαρη δημιουργία. Το όνομά της; Rose Tangerine και οι δημιουργοί του είναι οι αρωματοποιοί Sidonie Lancesseur και Michel Almairac.

5.

Jo Malone London, Lost in Wonder, Fig & Lotus Flower: Ένα ελαφρύ, πολυτελές και κομψό λουλουδένιο άρωμα. Τα νούφαρα χαϊδεύουν τη γυαλιστερή επιφάνεια της λίμνης, ενώ τα βελούδινα πέταλά τους γλιστρούν στα σκιερά μονοπάτια της. Πλούσια και ζουμερά σύκα διακρίνονται ανάμεσα στις φυλλωσιές των καρποφόρων δέντρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS