ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΕσύ το ήξερες; Τι είναι το εκθεσίωμα, γιατί ευθύνεται στη γήρανση...

Εσύ το ήξερες; Τι είναι το εκθεσίωμα, γιατί ευθύνεται στη γήρανση της επιδερμίδας και πώς αντιμετωπίζεται;

Γιατί γερνάει το δέρμα μας; Σύμφωνα με νέα δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας, το Εκθεσίωμα αποτελεί τον κύριο παράγοντα για τη γήρανση του δέρματος και όχι τα γονίδια, όπως θεωρούσαμε μέχρι σήμερα. Παρακάτω, θα δούμε τι πραγματικά είναι αυτό, ποιοι παράγοντες το διαμορφώνουν και πώς μπορούμε να προστατευτούμε.

Εκθεσίωμα: Τι είναι; Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, αλληλεπιδράμε με διάφορους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν τη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού μας. Ο πιο σημαντικός από αυτούς τους παράγοντες είναι το εξωτερικό περιβάλλον και η έκθεση μας σε αυτό. Βάσει ερευνών, το 70-90% των χρόνιων παθήσεων, όπως τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και ο σακχαρώδης διαβήτης, σχετίζονται με το περιβάλλον. Έτσι, λοιπόν, το 2005 αυτή η αδιάκοπη έκθεσή μας πήρε το όνομα Εκθεσίωμα, μια σύνθετη λέξη, που προέρχεται από την «Έκθεση» και το «Γονιδίωμα». Ομοίως, στα Αγγλικά περιγράφεται ως Exposome, από τις λέξεις “Exposure” & “Genome”. Εφευρέτης του όρου είναι ο Dr. Christopher Wild, επιδημιολόγος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η Vichy εξειδικεύεται στη μελέτη του Εκθεσιώματος, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν τη φυσιολογική κατάσταση της επιδερμίδας μας και συμβάλλουν στην επιτάχυνση της γήρανσής της.

Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να είναι ενδογενείς (ορμονικές αλλαγές, οξειδωτικό στρες, κ.α.) ή εξωγενείς (ακτινοβολία UV, ρύπανση, διατροφή,  κ.α.) και δεν περιλαμβάνουν το DNA μας.

Αυτοί οι παράγοντες αποτελούν το εκθεσίωμα.

Η VICHY σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα που αντιμετωπίζουν τις βλάβες που προκαλεί το Εκθεσίωμα στην επιδερμίδα.

Νέα προϊόντα  + λόγοι για αμπούλες

Η VICHY δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων με υψηλή συγκέντρωση δερματολογικών δραστικών συστατικών και βέλτιστη ανοχή για να  αντιμετωπίσει την επίδραση του εκθεσιώματος στο δέρμα.

Τα καινοτόμα προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο σύστημα νεότητας είναι τα:

1.   Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-Ageing Ampoules

2.   Liftactiv Collagen Specialist SPF 25

3.   Liftactiv Collagen Specialist

4.   Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampoules

5.   Liftactiv Hyalu Mask

Πρωτόκολλα Αντιγήρανσης

Η VICHY μετά από χρόνια ερευνών και μελετών δημιουργεί σήμερα τα πιο προηγμένα και καινοτόμα πρωτόκολλα αντιγήρανσης. Ο στόχος τους είναι η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στην επιδερμίδα μας. Τα πρωτόκολλα δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν:

•    Συμπληρωματική δράση των συνθέσεων

•    Ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών της επιδερμίδας

•    Αντιμετώπιση των βλαβών από το σύγχρονο τρόπο ζωής

Α. ΠΡΩΙ

Η πρωινή ρουτίνα αντιγήρανσης περιλαμβάνει την καθημερινή χρήση των LIFTACTIV SPECIALIST PEPTIDE-C ANTI-AGEING AMPOULES σε συνδυασμό με την LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST SPF 25. Ο συνδυασμός αυτός ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου, επαναφέρει την λάμψη και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα προστατεύει από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Β. ΒΡΑΔΥ

Το βράδυ μπορούμε να προχωρήσουμε με ένα πρωτόκολλο που στόχο έχει την καταπολέμηση των κηλίδων (την αποκατάσταση το ομοιόμορφου χρωματικού τόνου της επιδερμίδας) και την ενεργοποίηση της ανάπλασης της επιδερμίδας. Η  ρουτίνα αντιγήρανσης περιλαμβάνει την χρήση των LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO-C NIGHT PEEL AMPOULES σε συνδυασμό με την LIFTACTIV HYALU MASK και την LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST για την αποτελεσματική μείωση των δυσχρωμιών και των καφέ κηλίδων αλλά και την βαθιά ενυδάτωση και διέγερση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος από την επιδερμίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS