BEAUTYΕσύ το ήξερες; Tο πρώτο κραγιόν foundation είναι γεγονός από την Clinique

Εσύ το ήξερες; Tο πρώτο κραγιόν foundation είναι γεγονός από την Clinique

Η Clinique Shade-Match Science είναι η αποδεδειγμένη μέθοδος για να καθορίσετε τις ιδανικές αποχρώσεις για το πρόσωπο και τα χείλη σας.

Κάθε απόχρωση του Even Better Pop Lip Colour Foundation –Φυσική, Ανέμελη, Εντυπωσιακή– προσφέρει μία διαφορετική ένταση βασισμένη στον τόνο της επιδερμίδας σας. Έτσι, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά look και διαθέσεις, γνωρίζοντας ότι κάθε μία απόχρωση δείχνει τέλεια πάνω σας.

Κάθε απόχρωση του Even Better Pop Lip Colour Foundation – Φυσική, Ανέμελη, Εντυπωσιακή – προσφέρει μία διαφορετική ένταση βασισμένη στον τόνο της επιδερμίδας σας. Έτσι, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά look και διαθέσεις, γνωρίζοντας ότι κάθε μία απόχρωση δείχνει τέλεια πάνω σας.

Το μυστικό πίσω από αυτές τις τέλειες αποχρώσεις; Η Χρυσή Τομή, μία αρμονική αναλογία που συναντάται στα πιο όμορφα έργα τέχνης και στη φύση. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που βασίστηκε στην Χρυσή Τομή, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη σχέση από τον κόσμο των χρωμάτων και να βρούμε τις αποχρώσεις για το πρόσωπο και τα χείλη που σας κολακεύουν περισσότερο.

Η σύνθεση περιέχει Βιταμίνη Ε καθώς και θρεπτικά για τα χείλη συστατικά που τα ενυδατώνουν και τα κάνουν πιο απαλά, ενώ προσφέρουν χρώμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. Η ανάλαφρη σύνθεσή τους, που δεν σπάει και δεν ξεφλουδίζει, προσφέρει λεία εφαρμογή που αγκαλιάζει τα χείλη με ένα άνετο, μεταξένιο τελείωμα μακράς διάρκειας σε πλούσια υφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS