BEAUTYEtro Fragrances: Τα ιταλικά αρώματα που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Etro Fragrances: Τα ιταλικά αρώματα που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Λίγα λόγια για τον Etro

Ο ιταλικός luxury οίκος μόδας Etro με ιδρυτή του το 1968 στο Μιλάνο τον Gimmo Etro ξέρει πολύ καλά να παντρεύει μοναδικά τα χρώματα και τα σχήματα. Στην φιλοσοφία του οίκου κυριάρχησαν αξίες όπως παρόν και παρελθόν, παράδοση και σύγχρονος τρόπος ζωής που όλα μαζί συναντιούνται συνεχώς. Ταυτόχρονα οι αντιθέσεις πάνω στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία του οίκου είναι ένα από τα πιο δυνατά του statement. Ο ‘Gimmo’ Etro ξεκίνησε τον ιταλικό κολοσσό ως εταιρεία σχεδιασμού κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων που  τελικά, εξελίχθηκε σε μια lifestyle αυτοκρατορία με ready -to-wear δημιουργίες, αρώματα, δερμάτινα αξεσουάρ και είδη για το σπίτι.

Τα Etro fragrances και στην… Κύπρο

«Τέλεια νέα» σκεφτήκαμε με το που ήρθε στο Inbox μας το νέο ότι ο οίκος ETRO, εμπιστεύθηκε στην BeautyBerry & Co την αποκλειστική διανομή, προώθηση στην κυπριακή αγορά των ξεχωριστών αρωματικών δημιουργιών του. Η δημιουργία του τμήματος Etro Perfumes στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ήταν φυσική συνέπεια για την ολοκλήρωση του brand. Σήμερα η συλλογή επεκτείνεται σε 29 αποκλειστικά αρώματα.

Μοναδικές συνθέσεις από ξύλο, αρωματικών βοτάνων, λουλουδιών, μόσχου, κεχριμπάρι, σανταλόξυλου και πατσουλί κλεισμένα σε περίτεχνα μπουκάλια.

Τα Unisex αυτά αρώματα για άνδρες και γυναίκες, έχουν σχεδιαστεί με πάθος με τεχνογνωσία για την αρωματοποιία, ένα μείγμα παράδοσης, έρευνας και καινοτομίας.

Ανακάλυψέ τα…

Στα  Beauty Line και σε επιλεγμένα concept stores όπως Kult Boutiques, Collective Store και Ocean Blue Store

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS