ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΈξω στον ήλιο: Ποιο προϊόν σε βοηθά να ανανεώσεις το αντηλιακό σου...

Έξω στον ήλιο: Ποιο προϊόν σε βοηθά να ανανεώσεις το αντηλιακό σου μέσα στην ημέρα;

 Οι αντηλιακές πούδρες αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς η σύνθεσή τους είναι συχνά ήπια και περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Ε, C και αντιοξειδωτικά για καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

Είναι όντως αποτελεσματικές, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποτελούν τη βασική πηγή προστασίας από τις ακτίνες UVA και UVB. Η χρήση τους θα πρέπει να περιορίζεται στην ανανέωση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τι να κάνεις;

Τελευταία βήμα της πρωινής ρουτίνας περιποίησης του προσώπου θα πρέπει να είναι πάντα ένα αντηλιακό σε υγρή ή κρεμώδη υφή με υψηλό δείκτη προστασίας. Για την ακρίβεια, στο πρόσωπο θα πρέπει να εφαρμόζεται ποσότητα ίση με 1 κουταλάκι του γλυκού. Έπειτα, κάθε δύο ώρες το αντηλιακό θα πρέπει να ανανεώνεται. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τη χρήση μιας αντηλιακής πούδρας, η οποία εκτός από το ότι θα προστατεύσει την επιδερμίδα από τον ήλιο, θα σετάρει το μακιγιάζ και θα απορροφήσει τυχόν λιπαρότητα. Στα plus είναι σίγουρα και η compact και messfree συσκευασίες τους, οι οποίες συχνά περιέχουν built-in πινέλο ή σφουγγαράκι μακιγιάζ, για γρήγορα touch ups on the go.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS