ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYEyeliner Shades: Πώς να τονίσεις τα μάτια σου με τη σωστή απόχρωση

Eyeliner Shades: Πώς να τονίσεις τα μάτια σου με τη σωστή απόχρωση

Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή της γραμμής eyeliner που θα κάνεις, είναι το σχήμα των ματιών. Δημιουργώντας το ιδανικό βάψιμο ματιών με eyeliner μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου καθηλωτικό, αρκεί να επιλέξεις το ιδανικό στυλ και απόχρωση για τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, τα μάτια με καθοδική πορεία χρειάζονται ένα σχήμα γραμμής που θα ανασηκώσει την εξωτερική γωνία τους, ενώ τα μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους ένα eyeliner που θα τα κάνει να φαίνονται πιο απομακρυσμένα.

Είτε έχεις τελειοποιήσει λοιπόν την τεχνική του eyeliner είτε προσπαθείς ακόμα, σημείωσε εκείνες τις αποχρώσεις που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου με τον καλύτερο τρόπο.

Πράσινα μάτια

Το κόκκινο αλληλοσυμπληρώνει το πράσινο στη χρωματολογία, οπότε επίλεξε αποχρώσεις με κόκκινους «χαμηλούς» τόνους. Για παράδειγμα το μπρονζέ θα κάνει τα πράσινα μάτια να λάμπουν. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη, γι’ αυτό πέρασε πρώτα στο βλέφαρο ένα μαύρο eyeliner.

Mπλε μάτια

Προτίμησε αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση και αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών. Το χρυσό αλλά και χάλκινο θα κάνουν τα μπλε μάτια να φαίνονται ακόμα πιο μπλε.

Καφέ μάτια

Δεν γίνεται να κάνει κάποιος λάθος με γήινες, καφέ αποχρώσεις! Οι κεχριμπαρένιες και οι σκούρες μπλε αποχρώσεις θα αναδείξουν τη γοητεία των καφέ ματιών. Το μπλε eyeliner μπορεί να δώσει την ίδια ένταση με το μαύρο στα καστανά μάτια, χωρίς να μοιάζει τόσο «σκληρό». Τέλος, μπορείς να επιλέξις και γκρι ή μοβ.


Artliner, Lancome

3-Dot Liner 01 Clarins

Couture Eye Marker, Yves Saint Laurent

Double Wear Stay-In-Place Waterproof Liquid Liner + Pencil, Estee Lauder

Blue Venice Water Resistant Eyeliner, Diego Dalla Palma

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS