ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYEyes Make Up Trend: Μακιγιάζ ματιών σε δύο τόνους για τις τολμηρές

Eyes Make Up Trend: Μακιγιάζ ματιών σε δύο τόνους για τις τολμηρές

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου; Είσαι τολμηρή; Ή προτιμάς τις πιο safe επιλογές; Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το two toned eyes make up.

Πρόκειται για το μακιγιάζ που εστιάζει στα μάτια, «φορώντας» δύο διαφορετικές αποχρώσεις στα βλέφαρά σου.

Η επιλογή των είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση εμείς σου προτείνουμε διαφορετικούς συνδυασμούς προκειμένου να πετύχεις το trend στα μάτια σου.

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Συνδύασε δύο από τα αγαπημένα σου χρώματα στις σκιές ματιών και φόρεσέ τα στο πάνω κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

ΤΑ ΠΑΣΤΕΛ

Συνδύασε δύο από τις αγαπημένες σου pastel αποχρώσεις (μία ανοιχτή λιλά και μία φωτεινή πράσινη στο χρώμα της μέντας) προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πραγματικά ονειρικό makeup look.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημιούργησε ένα πιο «αιθέριο» μακιγιάζ συνδυάζοντας δύο αγαπημένες σου απαλές αποχρώσεις. Ξέφυγε από το όριο του κινητού βλεφάρου και φόρεσε τη μία σκιά έως το κόκκαλο των φρυδιών σου, ενώ την άλλη πέρασέ τη στις εξωτερικές γωνίες, δίνοντας ένα touch χρώματος.

ΑΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΑ 80S

Νοσταλγείς τα ψηλά ponytails, τα scrunchies, τα μεγάλα αξεσουάρ, τα funky χρώματα στο μακιγιάζ σου. Αυτό το look δημιουργήθηκε για εσένα. Μην διστάσεις.

ΤΟ NEON MAKEUP LOOK

Θέλεις να τολμήσεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο στο μακιγιάζ σου. Διάλεξε δύο neon αποχρώσεις και φόρεσέ τις στα μάτια σου με ένα εξίσου ξεχωριστό τρόπο, όπως στο show του οίκου Chromat.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS