ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYΑμπούλες για το πρόσωπο… Έτσι θα έχεις λαμπερή επιδερμίδα

Αμπούλες για το πρόσωπο… Έτσι θα έχεις λαμπερή επιδερμίδα

Δεν είναι μόνο οι κρέμες και οι οροί που βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει λαμπερή και υγιής. Στον πόλεμο κατά της γήρανσης, ισχυροί μας σύμμαχοι τον τελευταίο καιρό έχουν ανακηρυχθεί και οι αμπούλες! Πρόκειται για ενισχυμένες μονοδόσεις, που ενεργούν ως έξτρα θεραπείες που αναβαθμίζουν πολύ την beauty ρουτίνα σου.

Οι αμπούλες είναι δραστικά συμπυκνώματα που περιέχουν συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση. Λειτουργούν ως εντατικές θεραπείες και συνήθως τις χρησιμοποιείς για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με πιο συνηθισμένο εκείνο των 7 ημερών.

Ένα καλλυντικό σε μονοδόσεις, που διατηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά του μέχρι και την ώρα της χρήσης, αφού δεν έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο. Υπάρχει πλέον μια μεγάλη γκάμα σε αμπούλες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες: ενυδάτωση, σύσφιξη, ανάπλαση, δυσχρωμίες, λάμψη, αντιγήρανση κ.ά.

Ακόμα και η πιο επιμελής γυναίκα που φροντίζει σωστά την επιδερμίδα της ακολουθώντας το τρίπτυχο «καθαρισμός, προστασία και ενυδάτωση», έχει ανάγκη από το ιδιαίτερο pampering που προσφέρουν οι αμπούλες – θεραπείες.

Μπορείς λοιπόν να τις χρησιμοποιείς:

Σαν μια SOS θεραπεία 7 ημερών μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου η επιδερμίδα σου έχει γίνει ξηρή, ευαίσθητη ή θαμπή.

Σαν ένα booster που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μια φορά το δίμηνο ή τρίμηνο, προκειμένου να διατηρείται ενυδατωμένη και ελαστική.

Μετά από ένα ταξίδι, όπου η επιδερμίδα σου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις πτήσεις, την αλλαγή της θερμοκρασίας, την κούραση και την έλλειψη ύπνου.

Πριν από ένα πολύ σημαντικό γεγονός, όπου θέλεις η επιδερμίδα σου να είναι καλύτερη από ποτέ!

Μπορείς να τη χρησιμοποιείς πρωί ή βράδυ σε απολύτως καθαρή επιδερμίδα.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Αμπούλες Babor (σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής & στην Cosmetic Connections Ltd)


Αμπούλες Revitalift Filler, L’Oreal Paris.
Liftactiv Peptide- C της Vichy (στα φαρμακεία)
Ultra- Lifting Instant Effect με σύμπλεγμα Lift HD της Collistar (στα φαρμακεία)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS