BEAUTYFACE & BODYΑυτή η σπιτική μάσκα θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την ακμή

Αυτή η σπιτική μάσκα θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την ακμή

Το τζίντζερ το οποίο έχουμε οι περισσότερες γυναίκες στην κουζίνα μας χάρη στις ευεργετικές του ιδιότητες μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας για την καταπολέμηση της ακμής. Το ginger περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνες, μικροθρεπτικά συστατικά και αιθέρια έλαια που έχουν ενισχυτικά, αναζωογονητικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα

Πώς να τη φτιάξετε:

Για μάσκα ακμής σε όλο το πρόσωπο θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και λίγο γάλα. Απλώστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και στο τέλος ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Πώς να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό σπυράκι:

Θα πρέπει να αναμείξετε 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ginger και 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο και να το βάλετε πάνω στο σπυράκι. Τοποθετήστε το μείγμα απευθείας στο σπυράκι καθώς αυτό θα απομακρύνει τη φλεγμονή και την κοκκινίλα γρήγορα και μια για όλο το πρόσωπο.

Προσοχή:

Πριν την εφαρμόσετε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είστε αλλεργική και αν έχετε πρόβλημα με την καρδιά ή το συκώτι σας, αν η θερμοκρασία του σώματος σας είναι αυξημένη ή οι μεμβράνες των βλεννογόνων σας είναι κατεστραμμένες, δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.

Επίσης, αποφύγετε το τζίντζερ αν έχετε πληγές που αιμορραγούν ή είστε έγκυος στο 2ο ή 3ο τρίμηνο.

Πηγή: govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS