BEAUTYFACE & BODYΑυτό είναι το αγαπημένο beauty item της Jennifer Aniston που πρέπει να...

Αυτό είναι το αγαπημένο beauty item της Jennifer Aniston που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Ποιες είναι δυο συνήθειές που έκαναν το δέρμα της Jennifer Aniston να μοιάζει πιο νεανικό;

Η επιεδερμίδα μας δεν μπορεί να είναι και να δείχνει πάντα λαμπερή και ενυδατωμένη όταν εμείς οι ίδιες δεν φροντίζουμε γι’αυτό. Έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχουν πολλά beauty item που βοηθούν προς αυτό τον σκοπό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιραστήκαμε μαζί σας και DIY συνταγές για μάσκες που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες στο σπίτι.

Εκτός από τις μάσκες και τις κρέμες προσώπου, κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να βάζουμε στο πρόσωπο μας είναι η αντηλιακή που προστατεύει την επιδερμίδα μας ενώ ταυτόχρονα την διατηρεί νεανική. Μάλιστα αυτό είναι και το αγαπημένο beauty item της Jennifer Aniston.

Η όμορφη ηθοποιός έχει αποδώσει πολλές φορές την ομορφιά της στα καλά της γονίδια και την ελληνική της καταγωγή. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η Jennifer Aniston έχει κάποιους κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί. Οι περισσότεροι είναι απαράβατοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν η σταρ του Hollywood αποκάλυψε το μυστικό της για νεανικό δέρμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το αντηλιακό.

«Μεγαλώνοντας δεν ήμουν καλή με το αντηλιακό και το έχω μετανιώσει πικρά», δήλωσε και κατόπιν πρόσθεσε πως φοράει καθημερινά μία κρέμα με υψηλό δείκτη SPF και αποφεύγει να κάθεται κάτω από τον ήλιο τις ώρες που καίει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS