ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYEσύ γνωρίζεις αυτές τις 10 απίστευτες beauty χρήσεις της βαζελίνης;

Eσύ γνωρίζεις αυτές τις 10 απίστευτες beauty χρήσεις της βαζελίνης;

H βαζελίνη είναι ένα προϊόν που κάποιοι το μισούν και άλλοι το λατρεύουν! Την βρίσκουμε παντού από φαρμακεία υπεραγορές και την γνωρίζουμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια (πάνω από 100) ωστόσο ίσως δεν ξέρουμε πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Το απλό μείγμα ορυκτών ελαίων και κεριών δημιουργήθηκε αρχικά ως προστατευτικό φράγμα για να βοηθήσει το ξηρό δέρμα να επουλωθεί, αλλά οι πελάτες σύντομα έμαθαν ότι κάνει πολύ περισσότερα και δεν ενυδατώνει μόνο.

Πολλές γυναίκες λοιπόν την χρησιμοποιούν για να ξεβγάλουν το μακιγιάζ των ματιών τους, την χρησιμοποιούν όταν έχουν ατίθασα φρύδια, ακόμη και για να διατηρείται η μυρωδιά ενός αρώματος στο σώμα μας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ώστε να διορθώσει ουσιαστικά οποιοδήποτε πρόβλημα ομορφιάς.

1. Καταπραΰνει τα πληγωμένα πόδια

2. Λειτουργεί ως ντεκαμκιάζ ματιών απλά προσοχή, να ξεπλύνετε τα πάντα με νερό μετά για να αποφύγετε να φράξουν οι πόροι σας.

3. Βαζελίνη στα βλέφαρά, ακόμη και για να αφαιρέσετε την γόμα που αφήνουν πίσω οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

4. Διατηρεί το άρωμα ώστε να κρατάει περισσότερο και αυτό γιατί ενυδατώνει το δέρμα και βοηθάει στο να συγκρατεί καλύτερα τις μυρωδιές στο σημείο όπου θα την βάλετε. Συνήθως στα σημεία σφυγμού σας, τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων, πίσω από τα γόνατα και τον λαιμό, πριν ψεκάσετε.

5. Serum για μεγαλύτερς βλεφαρίδες, αντί για μάσκαρα, δοκιμάστε βαζελίνη, που θα σας δώσει μάλιστα και γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ θα αφήσει τις βλεφαρίδες περιποιημένες και ταυτόχρονα θα τις βοηθήσει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

6. DIY highlighter. Πως; Τρίψτε λίγη βαζελίνη στις κορυφές των ζυγωματικών σας για να δημιουργήσετε μια δροσερή, φωτεινή λάμψη. Προσοχή όμως, μην το κάνετε αυτό αν έχετε θεματάκια με ακμή.

7. Βάλτε την στις άκρες των μαλλιών σας, αφού συνήθως είναι πιο ξηρές και ταλαιπωρημένες. Θα βοηθήσει στη μείωση ψαλίδας.

8. Αντί gel φρυδιών, βάλτε βαζελίνη. Έτισ θα κρατήσει υπό έλεγχο τα φρύδια σας.

9. Δοκιμάστε την στους επίμονους λεκέδες. Λίγη βαζελίνη σε ένα υγρό πανί για να αφαιρέσετε τους λεκέδες μακιγιάζ από τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματά σας, θα βοηθήσει να φύγουν άλλα έλαια από λεκέδες μακιγιάζ, καθιστώντας ευκολότερο το να βγουν όταν τα βάλετε στο πλυντήριο.

10. Βάλτε λίγη βαζελίνη στις φτέρνες σας το βράδυ πριν κοιμηθείτε και φορέστε τις κάλτσες σας. Θα μαλακώσει πολύ τα σκληρά σημεία. Αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS