BEAUTYFACE & BODYEye yoga: 5 ασκήσεις για να ξεκουράσεις τα μάτια σου και να...

Eye yoga: 5 ασκήσεις για να ξεκουράσεις τα μάτια σου και να πεις αντίο στις ρυτίδες

Η γιόγκα θεωρείται μακράν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποβάλλουμε το άγχος της καθημερινότητας, να νιώσουμε γαλήνη και ηρεμία, μας μαθαίνει να αναπνέουμε σωστά και να διαλογιζόμαστε.

Γενικότερα έχουμε ακούσει ότι βοηθάει τόσο στην ενδυνάμωση, όσο και στην υγεία και την ευεξία. γι΄αυτό και υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Ωστόσο υπάρχει και ένα συγκεκριμένο είδος γιόγκα το οποιό επικεντρώνετια μόνο στα μάτια μας και αποτελεί  μια αποτελεσματική αντιγηραντική άσκηση προσώπου. Οι ασκήσεις αυτές γυμνάζουν όλους τους μυς του προσώπου γύρω από τα μάτια και με αυτές μπορούμε επίσης να καταπολέμησε και το πρήξιμο.

Μάλιστα θεωρείται μια εναλλακτική πρόταση στις θεραπείες τύπου Botox ωστόσο αυτές γίνονται με ανώδυνο τρόπο και πολύ εύκολα. Ουσιαστικά γίονται κάποιες μαλάξεις και πιέσεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλα.

Η eyes yoga αποτελεί μία από τις αγαπημένες συνήθειες πολλών διάσημων γυναικών, μεταξύ αυτών και της Meghan Markle. Το καλύτερο θα ήταν να τις κάνετε μόλις ξυπνήσετε το πρωί.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο 5 ασκήσεις yoga για τα μάτια: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS