BEAUTYFACE & BODYFace care: 5 κακές συνήθειες που προκαλούν πρόωρη γήρανση

Face care: 5 κακές συνήθειες που προκαλούν πρόωρη γήρανση

Υπάρχουν κάποια skincare tips και συνήθειες που όλες εκεί έξω πρέπει να υιοθετήσουμε εάν θέλουμε τέλειο δέρμα. Εξάλλου καμία γυναίκα δεν θέλει την πρόωρη γήρανση ή ακμή, ωστόσο λίγες προσέχουν την επιδερμίδα τους, μιας και οι κακές συνήθειες που έχουν μπορεί να προκαλέσουν κακό στην επιδερμίδα.

Αλλαγή στην καθημερινή σου περιποίηση από σήμερα:

Κοιμάσαι με μέικαπ:  Πρέπει να βγάζεις το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου για να αναπνέει το δέρμα σου το βράδυ. Καθάρισε το πρόσωπο σου ακόμα και αν δεν έχεις βαφτεί.

Δεν πλένεις τα πινέλα σου: Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που έπλυνες τα πινέλα σου; Δεν είπαμε να το κάνεις καθημερινά, βάλε το όμως στο πρόγραμμα.

Βάζεις ενυδατική για πλούσια ενυδάτωση: Προσοχή με τις ενυδατικές, στην αγορά υπάρχουν πολύ ελαφριές που γράφουν στην συσκευασία τους oil free. Αν δεν θες ακμή, προτίμησε αυτές.

Όχι στα προϊόντα με αλκοόλ: Απλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να ερεθίζεις το δέρμα σου. Προτίμησε νερό micellar και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα toner με βιταμίνη C.

Δεν φοράς αντηλιακό: Το αντηλιακό πρέπει να το φοράς όλο τον χρόνο, ο ήλιος είναι πάντα εκεί για να μας καταστρέψει το δέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS