BEAUTYFACE & BODYΦτιάξε μόνη σου αυτή την μάσκα λάμψης και αντιγήρανσης

Φτιάξε μόνη σου αυτή την μάσκα λάμψης και αντιγήρανσης

Μια όμορφη διαδικασία, είναι αυτή της περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας μας. Ιδανικά μετά από το τριήμερο που ίσως λόγω του καρναβαλιού βαφτήκαμε λίγο παραπάνω, το πρόσωπό μας χρειάζεται λίγη ξεκούραση και φροντίδα.

Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε να φτιάξεις μία μάσκα προσώπου μετά ή πριν από την δουλειά, να βάλεις λίγη χαλαρή μουσική χωρίς λόγια και να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, γιατί το αξίζεις.

Μία υπέροχη DIY μάσκα είναι αυτή με το ρόδι, ιδανική για λάμψη και αντιγήρανση. Πρόκειται για μία πολύ απλή συνταγή που μπορείς να φτιάξεις μόνη το σπίτι.

Το ρόδι έχει πολλά οφέλη και μεταξύ άλλων περιέχει βιταμίνες C & E, οι οποίες μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ παράλληλα επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Θα χρειαστείς:

1 χούφτα σπόρους ροδιού.

1 κουταλιά μέλι.

Βάλε τους σπόρους ροδιού μέσα στο μπλέντερ και χτύπησε για λίγη ώρα μέχρι να γίνουν μια απαλή πάστα. Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε καλά έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα σε πρόσωπο που πρωτίστως έχεις πλύνει καλά, αλλά και στον λαιμό σου, και άσε τη να δράσει για μισή ώρα.  Ξέπλυνε με κρύο νερό και θα δεις πως το δέρμα σου θα είναι πιο… ανανεωμένο και λαμπερό από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS