BEAUTYFACE & BODYΚαι αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, όπου κι αν βρίσκεσαι

Και αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, όπου κι αν βρίσκεσαι

Όσο ευεργετικός και ωφέλιμος να είναι ο ήλιος πρέπει να τον απολαμβάνουμε με μέτρο και ασφάλεια.

Εκτός από την ευεργετική παραγωγή βιταμίνης D στο σώμα μας, το φως του ήλιου δρα και ως φυσικός αντικαταθλιπτικός παράγοντας, αφού ενεργοποιεί την έκκριση σεροτονίνης, γνωστή και ως «η ορμόνη της χαράς», ενώ χάρη στην εναλλαγή του ηλιακού φωτός με το σκοτάδι, ρυθμίζεται η παραγωγή της μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου.

Κι όμως, παράλληλα με τις ευεργετικές αυτές ιδιότητες, η υπερέκθεση κρύβει πολλούς κινδύνους και μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εχθρό για την επιδερμίδα σου, τα μάτια καθώς και το σύνολο της υγείας σου. Αν και αξίζει να θυμάσαι ότι η βλαβερή υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου είναι παρούσα όλες τις εποχές του χρόνου, το καλοκαίρι των μπάνιων, της ηλιοθεραπείας και των πολύωρων επισκέψεων στην παραλία είναι μία εποχή που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από εσάς.

Αν θες να απολαύσεις τα οφέλη του ήλιου με τον πιο ασφαλή τρόπο, η Frezyderm σε συμβουλεύει:

Πουθενά χωρίς το αντηλιακό σου…

Είτε είσαι στην παραλία, είτε μετακίνησε εντός της πόλης, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζεις πάντα αντηλιακό στο πρόσωπό σου και στα μέρη του σώματός που εκτίθενται στον ήλιο. Με χρώμα ή χωρίς το αντηλιακό Frezyderm Sun Screen Velvet, πολύ υψηλής προστασίας, χαρίζει ένα μοναδικό καλλυντικό αποτέλεσμα και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η επιλογή με χρώμα χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

Καπέλο και σκιά!

Ακόμη κι αν δεν είναι πάντα αντιληπτή, η ακτινοβολία του ήλιου φτάνει σε μας με διάφορους τρόπους. Απόφυγε την άμεση έκθεση προτιμώντας πάντα τη σκιά, είτε πρόκειται για φυσική σκιά, είτε για τέντα ή ομπρέλα θαλάσσης. Προφυλάξου από την έμμεση έκθεση, η οποία συνήθως γίνεται μέσω αντανάκλασης της ακτινοβολίας σε επιφάνειες όπως είναι η άμμος και το νερό, φορώντας πάντα το καπέλο σου, ακόμη και στη σκιά!

Αν είσαι όμως λάτρης της παραλίας, της ηλιοθεραπείας και των ατελείωτων στιγμών στον ήλιο το νέο αντηλιακό Frezyderm Sea Side Dry Mist είναι το ιδανικό για σένα και θα σε ακολουθήσει σε όποια παραλία και να πας. Ένα αντηλιακό σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, αλλά και ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλο το σώμα χάρη στην ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο και συνεχή ψεκασμό. Είναι ανθεκτικό στο νερό και ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία και κατάλληλο για όλη την οικογένεια, εφήβους και ενήλικες. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR.

Παιχνίδια με τα παιδιά

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε τον ήλιο σύμμαχο για όλη την οικογένεια αν προτεραιότητά σου είναι το ασταμάτητο παιχνίδι με τα παιδιά, στην παραλία, στην πισίνα, στο βουνό ή στο camping. Η Frezyderm δημιούργησε 2 ξεχωριστά προϊόντα για την προστασία των παιδιών, αλλά και όλης της οικογένειας.

Με το Frezyderm Kids Wet Skin Spray τα παιδιά απολαμβάνουν ατελείωτες στιγμές, μέσα και έξω από το νερό, χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία τους αφού μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και σε βρεγμένη επιδερμίδα, ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Με λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Με το Frezyderm Kids Sun+Nip ούτε τα έντομα θα εμποδίσουν το παιχνίδι, αφού χάρη στα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και πεύκου προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων. Το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Frezyderm Kids Sun+Nip είναι ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαλοντικούς ρύπους.

H ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Frezyderm καλύπτει την ανάγκη προστασίας του δέρματος τόσο από την υπεριώδη, όσο και από την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία. Με νέας γενιάς φωτοσταθερά φίλτρα σε μορφή μικροσφαιριδίων (Non-nano), τα οποία εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και δεν απορροφώνται από τον οργανισμό ενώ έχουν λεπτόρρευστες υφές που απλώνονται άμεσα προσφέροντας δερματική άνεση.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι, τα προϊόντα Frezyderm σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον: δεν διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά ούτε ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό.

Βρες το δικό σου αντηλιακό Frezyderm στα φαρμακεία και online στο EvZeen.com και απόλαυσε τις δικές σου καλοκαιρινές στιγμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS