BEAUTYFACE & BODYBrow routine: Καλοσχηματισμένα φρύδια με αυτά τα 3 tips (για κάθε τύπο...

Brow routine: Καλοσχηματισμένα φρύδια με αυτά τα 3 tips (για κάθε τύπο φρυδιών)

Τα φρύδια, είναι το “κάδρο” του προσώπου μιας γυναίκας, όπως σίγουρα πολλές φορές θα άκουσες ή διάβασες. 

Από μόνα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα. Άλλα είναι πλούσια και μαύρα, χαρίζοντας στο πρόσωπο ένταση και επιβλητικό βλέμμα, άλλα είναι αραιά και ανοιχτόχρωμα, χαρίζοντας στο βλέμμα αθωότητα και αγνότητα.

Χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι: Αν τα φρύδια σας έχουν την τάση να μακραίνουν τότε ψαλιδάκι προσώπου σας είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε το σωστό σχήμα και να επιτύχετε την πολυπόθητη ισορροπία.

Προσοχή με το τσιμπιδάκι: Για να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας χρησιμοποιείστε ένα μολύβι και κάντε το σχήμα προσεκτικά. Έπειτα βγάλτε τις τρίχες που είναι εκτός του σχήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το σωστό.

Επενδύστε στο καστορέλαιο: Σε περίπτωση που τα φρύδια σας έχουν κενά, είναι λίγα ή τα έχετε για κάποιον λόγο καταστρέψει μία θεραπεία με καστορέλαιο θα σας δώσει τη λύση καθώς είναι ευεργετικό, τα δυναμώνει και τα βοηθά να είναι πιο πυκνά.

Τοποθετήστε σε μία μπατονέτα καστορέλαιο και έπειτα απλώστε κατά μήκος των φρυδιών σας. Επαναλάβετε τη θεραπεία δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι να δείτε τη διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS