BEAUTYFACE & BODYΜάθε πώς μπορείς να φτιάξεις αντιρυτιδική κρέμα μόνη στο σπίτι

Μάθε πώς μπορείς να φτιάξεις αντιρυτιδική κρέμα μόνη στο σπίτι

Οι περισσότερες γυναίκες  περιποιούνται και φροντίζουν καθημερινά την επιδερμίδα τους ώστε να καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οτιδήποτε άλλο θεωρούν ένδειξη ότι μεγαλώνουν. 

Οι αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου είναι ένας τρόπος να το πετύχουν αυτό, βέβαια οι τιμές στις οποίες τις βρίσκουν στην αγορά “τσιμπούν” λιγάκι, γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε την τέλεια συνταγή για εσάς, ώστε να φτιάξετε μόνες στο σπίτι την πιο τέλεια αντιρυτιδική κρέμα.

Εκτός του ότι έχουν πολλά οφέλη είναι και φθηνότερες από τις έτοιμες που βρίσκουμε στα μαγαζιά, είναι πολύ πιο ήπιες για το δέρμα και συχνά μπορεί να δούμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που βλέπουμε με τις μάσκες και κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι κρέμες που περιέχουν επιβλαβή συστατικά έστω και σε μικρές ποσότητες ενώ οι σπιτικές είναι από φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν χημικά.

Η συνταγή για να την φτιάξετε μόνες στο σπίτι: 

Υλικά

3 κ.σ. κερί από μέλισσα
2 κ.γ. αφέψημα από λουλούδια κρίνου
2 κ.γ. ροδόνερο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. λάδι από κουκούτσια σταφυλιού
1 κ.γ. σκόνη από αποξηραμένα ροδοπέταλα
4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Εκτέλεση

Λιώσε το κερί μαζί με το λάδι από σταφύλια σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, σε αντικολλητικό σκεύος. Βγάλε τα από τη φωτιά και ρίξε αμέσως όλα τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακάτεψε μέχρι να κρυώσει αρκετά και ενώ είσαι στη διαδικασία αυτή πρόσθεσε τελευταίο το αιθέριο έλαιο. Αποθήκευσε σε βαζάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS