ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYΜάθε το μυστικό της Bella Hadid για λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα

Μάθε το μυστικό της Bella Hadid για λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα

Θέλεις λαμπερή επιδερμίδα όπως της Bella Hadid;

Το λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα είναι must και πρώτο μέλημα κάθε γυναίκας που αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να τον φροντίζει σε κάθε ηλικία.  Η Bella Hadid είναι μια νεραή η οποία φροντίζει την επιδερμίδα της με συνέπεια και μπορεί να είναι μόνο 23 ετών είναι όμως ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον πλανήτη.

Ποια είναι η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί πιστά;

Μάλιστα το πρόσωπό της φιγουράρει σε διεθνή εξώφυλλα περιοδικών, όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Allure, Dazed και W Magazine.

Για να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και ενυδατωμένο ακολουθεί μια αυστηρή ρουτίνα περιποίησης. Πρώτο και σημαντικότερο είναι, ότι ποτέ δεν κοιμάται βαμμένη. Καθαρίζει πάντα το πρόσωπό της και στη συνέχεια, εφαρμόζει ευλαβικά την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, που είναι ιδανική για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα της.

Διαβάστε επίσης: Mαύροι κύκλοι: Ποια βιταμίνη θα σε βοηθήσει να τους εξαφανίσεις;

Πριν εφαρμόσει τη βάση του μακιγιάζ στο πρόσωπό της, πάντα χρησιμοποιεί κάποια μάσκα, ώστε να είναι το δέρμα της λείο και απαλό.

«Παλιά είχα την δυνατότητα να πλένω το πρόσωπό μου το βράδυ και να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά τώρα πια αν πάω για ύπνο χωρίς να το ενυδατώσω, το νιώθω ξηρό και να τραβάει. Λατρεύω τις μάσκες προσώπου. Τις κάνω όλη την ώρα. Έχω εμμονή με τις μαύρες peel-off μάσκες και χρησιμοποιώ και μια sheet mask το πρωί όταν ξυπνάω πολύ νωρίς. Είναι πολύ αναζωογονητική!», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS