BEAUTYFACE & BODY5 λόγοι που η αντηλιακή προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της...

5 λόγοι που η αντηλιακή προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου

Το αντηλιακό προσώπου είναι must και το γνωρίζουμε καλά αφού χαρίζουν υψηλή προστασία αλλά και λάμψη στην επιδερμίδα μας.  

Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι μόνο καλοκαίρι χρειάζεται να φοράμε, ωστόσο οι beauty experts γνωρίζουν καλά ότι το πρόσωπό μας χρειάζεται προστασία και τον χειμώνα.

Αποτελεί μέρος της skincare ρρουτίνας μας ωστόσο μάλλον ελάχιστες από εμάς φροντίζουμε να προστατεύουμε το ίδιο επιμελώς τον λαιμό και το ντεκολτέ μας. Αυτό δείχνουν έρευνες, που λένε πως οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν όλο το ενδιαφέρον τους στην περιποίηση του προσώπου τους καθημερινά και παραμελούν άλλα σημεία που αξίζουν εξίσου προσοχή.

Η ηλιακή ακτινοβολία, αν δεν την προσέξουμε εκτός από τα πολλά άλλα κακά που μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας, βοηθά και στην πρόωρη γήρανση. Οπότε, αναζητάμε στην αγορά τις καλύτερες αντηλιακές μιας και υπάρχουν διάφορες υφές και διάφορα είδη, ανάλογα με τον τύπο δέρματος της κάθε γυναίκας.

Υπάρχουν και αντηλιακές με χρώμα, τις οποίες θα ήταν καλύτερα να προτιμούσαμε αντί το make up, τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ να τονίσουμε κάπου εδώ, ότι υπάρχουν αντηλιακές για όλες τις ηλικίες.

Λόγοι για να βάζουμε αντηλιακή προσώπου:

  1. Το δέρμα μας χρειάζεται μία ασπίδα προστασίας από τις ζημιογόνες ακτίνες του ήλιου.

2. Τα ποσοστά του καρκίνου του δέρματος βρίσκονται σε αύξηση και η προστασία από τον ήλιο που προσφέρουν τα αντηλιακά έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος.

3. Το αντηλιακό βοηθά στην πρόληψη των καφέ κηλίδων του προσώπου και του αποχρωματισμού του δέρματος.

4.Μείωση της εμφάνισης των κόκκινων φλεβών του προσώπου και άλλων ατελειών.

5.Το αντηλιακό επιβραδύνει την εμφάνιση ενός ρυτιδιασμένου δέρματος με σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Ρίξε μια ματιά στο πιο κάτω βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram ώστε να αρχίσεις να λαμβάνεις στα σοβαρά υπόψην την αντηλιακή προσώπου και να μην μετανιώνεις που δεν φορούσες όταν θα κοιτάς το δέρμα σου μετά από μερικά χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Zion Ko Lamm (@dr.zionko)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS