BEAUTYFACE & BODYΒρήκαμε τον ορό που θα χαρίσει στα μάτια σου λάμψη και αποτέλεσμα...

Βρήκαμε τον ορό που θα χαρίσει στα μάτια σου λάμψη και αποτέλεσμα lifting!

Συχνά παραμελημένη, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια αποτελεί πλέον προτεραιότητα των γυναικών που θέλουν να δείχνουν πάντα άψογες.

Τα μάτια, καθώς και η επιδερμίδα γύρω από αυτά, είναι πιο ευάλωτα στις εξωτερικές επιθέσεις σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η προσπάθεια για ξεκούραστο βλέμμα πρέπει να είναι συνεχής και συστηματική, καθώς η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ευάλωτη και ταλαιπωρείται ιδιαίτερα. Μην περιορίζεις την περιποίησή της στη χρήση μιας κρέμας, αλλά επιστράτευσε έναν ορό που θα απλώνεις πριν από την κρέμα σου για έξτρα αντιγηραντική δράση και σφριγηλότητα.

1

Το νέο Double R Renew & Repair Eye Serum του οίκου Guerlain

Ο νέος διφασικός ορός του οίκου Guerlain προσφέρει επανόρθωση και σύσφιγξη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Είναι εμπνευσμένος από θεραπείες δερμοκαλλυντικής φροντίδας, ενώ η έρευνα του Guerlain έχει βασιστεί στις δυνάμεις του μελιού για επανόρθωση της νεότητας – για να προσφέρει διπλή νεανική εμφάνιση: λάμψη και αποτέλεσμα lifting, δύο από τις πιο βασικές προσδοκίες όλων μας για την περιοχή των ματιών. Από τη μία, αυτός ο νέος ορός αναλαμβάνει στοχευμένη δράση στα ορατά σημάδια γήρανσης: Ρυτίδες και σφριγηλότητα. Από την άλλη, διαχέει μια παγκόσμια δράση ενεργοποίησης της λάμψης και βοηθά στη διόρθωση όλων των τύπων των μαύρων κύκλων. Εκτός από τα εφέ λάμψης και lifting, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο δυνατές και πιο πυκνές στη ρίζα. Άμεσο άνοιγμα της περιοχής των ματιών, με συνεχή δράση μέρα με τη μέρα.

A

Με διπλή φόρμουλα από 95% φυσικά συστατικά

Όπως το Double R Renew & Repair Advanced Serum για το πρόσωπο, η έρευνα του Guerlain έδωσε στο Double R Renew & Repair Eye Serum δύο υφές με διαφορετικές, απόλυτα συμπληρωματικές αισθητηριακές ιδιότητες που προσφέρουν στην περιοχή των ματιών μια λεπτή ισορροπία συνδυάζοντας φρεσκάδα, αποτέλεσμα ανόρθωσης και απαλότητα.

Η φόρμουλα Renew, η οποία συγκεντρώνει τη δύναμη της σε ένα φρέσκο, διαμορφωτικό και ελαστικό gel χωρίς κολλώδες αποτέλεσμα, έρχεται σε αντίθεση με τη φόρμουλα Repair, ένα απαλό γαλάκτωμα που δεν τρέχει στα μάτια. Η αισθησιακή απόλαυση των δύο συνθέσεων αναδεικνύεται από το λεπτό μελωμένο άρωμα, εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένο στην περιοχή των ματιών, που δημιουργήθηκε από τον Thierry Wasser, τον κορυφαίο αρωματοποιό της Guerlain.

2

Μια πραγματική ωδή στη φυσικότητα, η διπλή φόρμουλα του Renew & Repair αποτελείται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσαρμόζεται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ένα επίτευγμα που αντανακλά τη συνεχή προσέγγιση βελτίωσης που ακολουθεί η έρευνα της Guerlain όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αισθητηριακή ποιότητα των προϊόντων της, μαζί με τη δέσμευσή της στη φύση.

Περιοδικό OMIKRON τεύχος 299

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS