BEAUTYFACE & BODYΥπέροχο ντεκολτέ για τις λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις (πώς να το φροντίσεις)

Υπέροχο ντεκολτέ για τις λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις (πώς να το φροντίσεις)

Με την ίδια προσοχή που περιποιείσαι το πρόσωπό σου, το ίδιο πρέπει να φροντίζεις και την περιοχή από το λαιμό και κάτω, δηλαδή το ντεκολτέ σου, που ειδικά τώρα το καλοκαίρι πρέπει να είναι απόλυτα θελκτικό. Άλλωστε, η ηλικία σου μαρτυρείται από τα χέρια και τον λαιμό, ό,τι κι αν κάνεις στο πρόσωπό σου. Υπάρχουν, λοιπόν, συγκεκριμένα βήματα, που πρέπει να υιοθετήσεις και να ανανεώσεις το εν λόγω σημείο για να φορέσεις άνετα τα off-shoulders top σου αλλά και τα στράπλες φορέματά σου.

Πριν την έξοδο…

#1.

Ο καλός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός εάν θέλεις να αποκτήσεις ένα περιποιημένο ντεκολτέ. Φρόντισε στο μπάνιο σου να έχεις ένα αφρόλουτρο πλούσιο σε αμινοξέα, που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τις τοξίνες και να χαρίζει λαμπερή και λεία επιδερμίδα.

#2.

 Κάνε δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα απολέπιση, εστιάζοντας στην περιοχή του αυχένα και του θώρακα. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για την απόκτηση ενός σέξι ντεκολτέ, επειδή έτσι θα εξασφαλίσεις ότι το δέρμα σου είναι σωστά προετοιμασμένο για να απορροφήσει τα προϊόντα που θα εφαρμόσεις αργότερα.

#3.

Μόλις βγεΙς από το ντους, εφάρμοσε έναν συσφιγκτικό ορό. Βάλε στην παλάμη σου μια γενναία ποσότητα και κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από το κέντρο του στήθους και πηγαίνοντας προς τα έξω, δηλαδή προς τους ώμους. Στη συνέχεια, από τη βάση του λαιμού σου προς το πηγούνι σου. Τα serums αυτά είναι πολύ ισχυρά και όχι μόνο θα διεισδύσουν βαθύτερα για να διορθώσουν τις φθορές του δέρματος, αλλά θα ενισχύσουν και τις ιδιότητες της ενυδατικής σου κρέμας.

#4.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε μια ειδική κρέμα για τον λαιμό με SPF, για να προστατέψεις το αυτό σημείο μόλις βγεις έξω στον ήλιο. Αυτά τα προϊόντα τείνουν να είναι πιο παχύρρευστα από την κρέμα προσώπου, οπότε είναι πολύ σημαντικό να θερμάνεις το προϊόν ανάμεσα στις άκρες των δακτύλων σου πριν από την εφαρμογή. Μόλις ζεσταθεί, εφάρμοσέ το ξεκινώντας από το στήθος σας προς το πηγούνι, τη γνάθο και το πίσω μέρος των αυτιών. Αυτή είναι μια ευρωπαϊκή τεχνική μασάζ που απαλύνει το δέρμα και κάνει ένα μικρό neck lifting.

#5

Οι περισσότερες γυναίκες συχνά ξεχνούν να εφαρμόζουν αντηλιακό στο λαιμό και το ντεκολτέ, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Αν σκοπεύεις να περάσεις μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα, επίλεξε ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας κι εφάρμοσε το 20 λεπτά πριν βγεις στον ήλιο και φρόντισε να το ανανεώνεις συχνά!

Σειρά έχει ένα body oil, το οποίο θα εφαρμόσεις σε όλη την περιοχή του ντεκολτέ, για να σου χαρίσεις το απόλυτο glowy look.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS