ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFlora Luminare: η νέα σειρά της Molton Brown θα μετατρέψει σε μοναδική...

Flora Luminare: η νέα σειρά της Molton Brown θα μετατρέψει σε μοναδική εμπειρία το μπάνιο σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα ντους ύστερα από μια δύσκολη και γεμάτη ένταση ημέρα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ντους είναι μια μοναδική στιγμή για την καθεμία μας αφού μπορούμε να αφεθούμε για λίγο και να μην σκεφτόμαστε όλα όσα μας απασχολούν μέσα στη γρήγορη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το μόνο όμως που μπορεί να μας απασχολήσει είναι ποια προϊόντα περιποίησης θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε αυτή την ώρα ξεχωριστή για εμάς αλλά και για το δέρμα μας. Ίσως πολλές γυναίκες να μην δίνουν την απαιτούμενη προσοχή για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στο ντους τους αλλά θα έπρεπε αφού αυτή είναι η αρχή της σωστής ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Προσπάθησε λοιπόν να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και ειδικά στις καθημερινές συνήθειες όπως είναι το ντους τις οποίες μπορείς να μετατρέψεις σε τελετουργία χαλάρωσης.

Αναζήτησε τα προϊόντα προϊόντα σώματος της Molton Brown στα οποία χρησιμοποιούνται τα καλύτερα φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από όλο τον κόσμο, για να πάρεις όλα όσα έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου.

Flora Luminare (NEW Bath, Body & Hand Collection)

Η συλλογή Flora Luminare χαρίζει στην καθημερινή ρουτίνα του λουτρού σου ευδαιμονία και φωτεινότητα, με σκοπό την απόδραση από ένα συνηθισμένο αφρόλουτρο.

Σφράγισε το ανθισμένο μονοπάτι με το λοσιόν σώματος ή απόλαυσε ένα μασάζ με το λαμπερό λάδι σώματος για να προσθέσεις νεανικότητα και καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα σου. Συμπλήρωσε με το  Eau de Parfum για μια εξερχόμενη ζεστή αύρα.

Για μια πρόσθετη δόση ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, η Flora Luminare κρέμα χεριών ιδανική για την τσέπη σου θα κάνει τα χέρια σου απαλά σαν πέταλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS