BEAUTYFOREO: Hi-tech εργαλεία ομορφιάς για ένα καλύτερο, πιο λαμπερό πρόσωπο

FOREO: Hi-tech εργαλεία ομορφιάς για ένα καλύτερο, πιο λαμπερό πρόσωπο

Η ρουτίνα ομορφιάς αποκτά νέα διάσταση, αφού μπαίνουν δυναμικά στη ζωή μας beauty εργαλεία όπως το LUNA και το UFO της FOREO που εντείνουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

#1 Ο καθαρισμός

Γνωρίζεις πόσο σημαντικός είναι ο καλός καθαρισμός προσώπου, ο οποίος μάλιστα αποτελεί το πρώτο και βασικότερο βήμα για μια σωστή skincare ρουτίνα. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, που ένα νέο δερματικό φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνισή του με τον όρο maskne, την ακμή δηλαδή που δημιουργείται από τη συνεχόμενη χρήση της προστατευτικής μάσκας, ο άψογος καθαρισμός είναι ακόμη πιο επιτακτικός. Βέβαια, γεγονός είναι ότι δυστυχώς δεν επιτυγχάνεται πάντα σωστά χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια μας.

Luna 3 2

Ένα πρωτοποριακό beauty gadget ήρθε για να σου δώσει τη λύση: το LUNA 3 της FOREO. Πρόκειται για ένα μικρό -αλλά θαυματουργό- εργαλείο με τη μοναδική ικανότητα να αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο, χάρη στα απαλά, ultra-hygienic bristles από σιλικόνη. Προσφέρει επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι και βοηθά αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της.Το εκπληκτικό με το LUNA 3 είναι ότι εάν εφαρμοστεί σε συνδυασμό με τον Micro-Foam Cleanser by FOREO ή με κάποιο άλλο cleansing προϊόν, τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου θα είναι θεαματικά. Και αυτό γιατί το καθαριστικό προϊόν σε συνδυασμό με τις 8.000/λεπτό παλμικές δονήσεις που παράγει η συσκευή LUNA 3 βοηθά την επιδερμίδα να καθαρίσει σε βάθος από το μακιγιάζ, τους ρύπους και όλα τα βακτήρια που συσσωρεύονται σε αυτήν, κάνοντάς την να ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα.

Luna 3

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί και σαν συσκευή μασάζ, που αν μάλιστα συνδυαστεί με ένα σέρουμ, βοηθά όλα τα χρήσιμα στοιχεία του προϊόντος να εισχωρήσουν ακόμα πιο εύκολα στο δέρμα, βοηθώντας το να τα απορροφήσει αποτελεσματικά. Το απαλό firming μασάζ που κάνει το Luna 3 συσφίγγει την επιδερμίδα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τα λοιπά σημάδια του χρόνου που τυχόν υπάρχουν.

#2 Η μάσκα

Με το διαστημικό του όνομα και τον εξωγήινο σχεδιασμό του να καθηλώνουν, το UFO 2 δικαίως κινεί την προσοχή των απανταχού beauty gurus αλλά και των πιο λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ κι έρχεται να συστηθεί στην πιο κατάλληλη περίοδο με την απαιτητική καθημερινότητα να ευνοεί την ανάγκη για περιποίηση και στο σπίτι.

Με motto «πιο σφριγηλή επιδερμίδα, λιγότερες ρυτίδες και μέγιστη λάμψη», η συσκευή UFO 2 κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που άλλωστε χαρακτηρίζει το σουηδικό brand FOREO. Συγκεκριμένα, το beauty tech gadget εγγυάται, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων, μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες sheet masks που είναι συμβατές με τη συσκευή.

Uf0 2

Το μυστικό βρίσκεται στις T-Sonic παλμικές δονήσεις που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος κι επιτρέπουν στα συστατικά των sheet masks να εισχωρήσουν στις πιο βαθιές στρώσεις της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα μέσω του ειδικού app, το UFO 2 θέτει σε λειτουργία τη θεραπεία με LED Light σε συνδυασμό με τις λειτουργίες θερμοθεραπείας ή/και κρυοθεραπείας, αναλόγως της μάσκας που χρησιμοποιείται.

info: τα προϊόντα FOREO μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ERA, στο Glow Beauty, στα καταστήματα Beauty Line, στο https://era.com.cy/ και στο https://www.beautyline.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS