BEAUTYFrench Manicure: Πιο μίνιμαλ και πιο κομψό κερδίζει τις εντυπώσεις

French Manicure: Πιο μίνιμαλ και πιο κομψό κερδίζει τις εντυπώσεις

Τα εξαιρετικά μακριά και μυτερά νύχια που λάτρευαν οι celebrities, όπως η Bella Hadid, η Kylie Jenner και η Kaia Gerber, θεωρούνται πλέον banal. Η νέα, μίνιμαλ εκδοχή του καλεί για μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών, μια τάση που φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια που χάραξε το εξαιρετικά δημοφιλές no makeup makeup look. Βασικά χαρακτηριστικά του λεγόμενου mini french manicure εκτός από τη λεπτή γραμμή στην άκρη, είναι το κοντό μήκος των νυχιών, το glossy φινίρισμα και τα καλά ενυδατωμένα πετσάκια.

Tο γαλλικό μανικιούρ επανασυστήνεται στην πιο μίνιμαλ και κομψή εκδοχή του.

Προς έκπληξη όλων το γαλλικό μανικιούρ, αν και «γαλλικό» στην πραγματικότητα έχει αμερικανική καταγωγή. «Γεννήθηκε» πριν περίπου 30 χρόνια, από έναν άνδρα, τον Jeff Pink και λατρεύτηκε από τις stars της εποχής, καθώς έκανε τα άκρα να δείχνουν διακριτικά περιποιημένα. Μετά τη δυναμική επιστροφή του στις λίστες με τις κορυφαίες τάσεις της ομορφιάς, το γαλλικό μανικιούρ επανασυστήνεται το 2020 στην πιο μίνιμαλ και κομψή εκδοχή του.

Η συγκεκριμένη τάση έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις beauty enthousiasts του Instagram, οι οποίες δεν διστάζουν να γεμίζουν το feed με τα κομψά mini french manicures τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS