BEAUTYΦτιάξε τη δική σου μάσκα χειλιών για απαλά φιλιά (γιατί οι συναντήσεις...

Φτιάξε τη δική σου μάσκα χειλιών για απαλά φιλιά (γιατί οι συναντήσεις με φίλους είναι κοντά)

Υπάρχει ένα ανέξοδο μυστικό για βελούδινα χείλη; Άμα το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος αν θέλεις να αποκτήσεις άλλο ένα προϊόν για τα χείλη –είμαι σίγουρη ότι υπάρχει χώρος στο νεσεσέρ σου- αφού μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου.

Τα χείλη αποτελούν μια πολύ ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Αφυδάτωση, ξηρότητα  και ξεφλούδισμα είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Η λύση για να τα διατηρήσεις λεία, αψεγάδιαστα και απαλά είναι είτε να επενδύσεις σε εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία ενυδατώνουν, θρέφουν και επανορθώνουν τα χείλη χάρη στα ευεργετικά τους συστατικά είτε να φτιάξεις την ακόλουθη μάσκα χειλιών.

Θα χρειαστείς: ένα φύλλο ρυζιού, λίγο γάλα σε ένα μπολ και βούτυρο καριτέ.

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα χειλιών:

Κόψε ένα κομμάτι από το φύλλο ρυζιού, σε τέτοιο μέγεθος ώστε να καλύπτει την επιφάνεια των χειλιών. Βούτηξέ το κομμάτι στο γάλα και στη συνέχεια, άπλωσε στα χείλη λίγο βούτυρο καριτέ. Επειτα, εφάρμοσε το κομμάτι από το φύλλο ρυζιού επάνω στα χείλη και περίμενε για 15 λεπτά. Οταν το αφαιρέσεις θα έχουν αποκτήσει λαμπερή όψη και βελούδινη υφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS