BEAUTYΦυσικό μακιγιάζ και flower crowns πρωταγωνίστησαν στο haute couture show της Chanel...

Φυσικό μακιγιάζ και flower crowns πρωταγωνίστησαν στο haute couture show της Chanel για την άνοιξη

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η καλλιτεχνική του διευθύντρια οίκου Chanel, Virginie Viard, παρουσίασε την SS21 haute couture συλλογή, μεταφέροντας τους θεατές σε μια γαμήλια τελετή, βγαλμένη από παραμύθι.

Το beauty look των μοντέλων, κομψό και girly, έμεινε πιστό στη φινέτσα που πρεσβεύει το γαλλικό fashion house.

Η make up artist και Global Creative Makeup & Colour Designer του οίκου, Lucia Pica, θέλοντας να ενισχύσει το ρομαντικό και boem χαρακτήρα της συλλογής, χάρισε στα μοντέλα ένα απαλό μακιγιάζ, στο οποίο κυριάρχησαν η λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα και οι ανοιξιάτικες ροζ-καφέ αποχρώσεις στα μάτιαΤα φρύδια ήταν πλούσια και φυσικά, ενώ τα χείλη διατηρήθηκαν γυμνά.

Όσον αφορά τα χτενίσματα των μοντέλων, επικεφαλής της ομάδας ήταν ο διάσημος hairstylist, Damien Boissinot, ο οποίος έδωσε έμφαση στη διαχρονική κομψότητα των αξεσουάρ μαλλιών. Επέλεξε λοιπόν sleek χαμηλές αλογοουρές με χωρίστρα στη μέση και blunt bobs για μοντέλα του οίκου

Εκεί που διαφοροποιήθηκε από τα άλλα shows που επέλεξαν στο παρελθόν ένα αντίστοιχο χτένισμα ήταν τα ανθισμένα flower crowns -δημιουργία του Maison Lemarié- με τα οποία διακόσμησε τις αλογοουρές, ενισχύοντας περαιτέρω τον elegant χαρακτήρα της συλλογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS