BEAUTYΓιατί η κρέμα νύχτας είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα της ομορφιάς σου;

Γιατί η κρέμα νύχτας είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα της ομορφιάς σου;

Ο ύπνος ομορφιάς δεν είναι μύθος! Όσο εσύ κοιμάσαι το δέρμα σου συνεχίζει να εκτελεί πολύτιμες διεργασίες, ώστε να ξυπνήσεις πιο φρέσκια από ποτέ. Αν βέβαια του δώσεις ένα επιπλέον boost, τότε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί θα είναι ακόμη πιο εμφανή. Αυτή η ώθηση δεν είναι άλλη από μία κρέμα νυχτός.

Σίγουρα η κρέμα ημέρας είναι must στην περιποίησή σου όπως όλων των γυναικών άλλωστε. Ήξερες όμως τη σημασία της κρέμας νυχτός και γιατί διαφέρει από την κλασική ενυδατική; Η απάντηση εστιάζεται στις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας το πρωί και το βράδυ.

Τις βραδινές ώρες το δέρμα είναι πιο δεκτικό λόγω της μεγαλύτερης θερμοκρασίας του, πράγμα που σημαίνει, ότι απορροφά καλύτερα και γρηγορότερα τα δραστικά συστατικά. Γι’ αυτό τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσεις μία πλούσια κρέμα, όπως η κρέμα νυχτός σου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα χάνει μεγαλύτερες ποσότητες νερού και συνεπώς χρειάζεται όσο περισσότερη ενυδάτωση γίνεται. Οι κρέμες νυχτός είναι σχεδιασμένες να κάνουν αυτό ακριβώς.

Η αναγέννηση των κυττάρων λαμβάνει χώρα το βράδυ και κορυφώνεται από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί. Για να ενισχύσεις αυτή τη διεργασία, καλό θα ήταν να εφαρμόζεις την κρέμα νυχτός σας ευλαβικά.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία ενυδατική κρέμα νυχτός και όχι να χρησιμοποιείτε την ίδια πρωί και βράδυ. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρουτίνα ομορφιάς!

Κρέμα νυκτός που αποτοξινώνει, τελειοποιεί την επιδερμίδα, μειώνει ορατά τους πόρους, Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme της Estée Lauder.
Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, Smart Night Custom-Repair Moisturizer For Oily/Combination Skin της Clinique
Με ενισχυμένη αντιγηραντική δράση Capture Totale Intensive Night Restorative Creme του Dior.
Αντιγηραντική Neovadiol Rose Platinium Night της Vichy.
Bελτειώνει τηn ποιότητα της επιδερμίδας Delining Night Cream της Juvena (στα Beauty Line)
Aναζωογονεί το δέρµα και µειώνει την εµφάνιση όλων των σηµαδιών γήρανσης,  Future Solution LX Night Cream, Shiseido

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS