BEAUTYΓιατί το ντεμακιγιάζ είναι τόσο απαραίτητο και δεν πρέπει να γίνεται skip...

Γιατί το ντεμακιγιάζ είναι τόσο απαραίτητο και δεν πρέπει να γίνεται skip (όσο κουρασμένη και αν είσαι)

Όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ στο τέλος της ημέρας. Και (σχεδόν) όλες, όταν επιστρέφουμε κουρασμένες το βράδυ στο σπίτι, κάνουμε την λάθος σκέψη να αφήσουμε τον καθαρισμό για το επόμενο πρωί.

Τα νέα, έξυπνα προϊόντα ντεμακιγιάζ μπορεί να μην είναι ακόμα τόσο έξυπνα ώστε να μη χρειάζεται να σηκωθούμε από τον καναπέ για να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας, όμως διαθέτουν προηγμένες φόρμουλες που με μία κίνηση αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ (ακόμα και τις long wearing/ αδιάβροχες συνθέσεις) και ρύπους. Γι’ αυτό το λόγο αξίζουν την προσοχή σας και, βέβαια, μια θέση στο μπάνιο σας.

Επιλέξαμε 5 προϊόντα ντεμακιγιάζ που θα λύσουν τα χέρια σας:

Instant Eye Make Up Remover, CLARINS: Φόρμουλα ειδικά μελετημένη ώστε να αφαιρεί άμεσα ακόμα και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια, ακόμα και το αδιάβροχο ή long lasting. Η διφασική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με νερό τριαντάφυλλου και κυανοκενταυρίδας, που ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά και πολύτιμα έλαια που ενδυναμώνουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού και αφήνουν απόλυτα απαλή την περιοχή των ματιών.
Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, CLINIQUE: Κανένα μακιγιάζ, ακόμα και η αδιάβροχη μάσκαρα, δεν μπορούν να αντισταθούν στη δράση αυτού του best selling προϊόντος ντεμακιγιάζ της Clinique. Μεταξένιο στην αίσθηση, αφαιρεί τέλεια τις χρωστικές από τα μάτια και τα χείλη, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.
Micellaire Bi-Phase Water All In 1, GARNIER: Η Garnier ενισχύει τη δράση του νερού Micellaire με έλαιο argan και έλαια καθαρισμού δημιουργώντας μια «υπερδύναμη» ντεμακιγιάζ! Τα μικύλλια «μαγνητίζουν» και απομακρύνουν το μακιγιάζ και τους ρύπους με τον πιο απαλό τρόπο ενώ τα έλαια φροντίζουν να κρατούν απαλή την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Bi-Facil Face Makeup Remover, LANCÔME: Το θρυλικό προϊόν ντεμακιγιάζ της Lancôme συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός ελαίου με την απαλή αλλά εντυπωσιακή καθαριστική δύναμη του μικυλλιακού νερού. Εσείς απλά ανακινήστε το μπουκάλι για να ενεργοποιηθεί η διφασική φόρμουλα, βρέξτε ένα βαμβάκι με το προϊόν και περάστε το από όλο το πρόσωπό σας- δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους.
Gentle Eye And Lip Make-Up Remover, SISLEY: Απομακρύνει το μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Περιέχει Γερμανικό Χαμομήλι, Ηλιοτρόπιο, Γαρδένια και εκχύλισμα Πορτοκαλιού, δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS