BEAUTYΓιατί το Quick Spa είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο beauty hotspot της Λεμεσού;

Γιατί το Quick Spa είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο beauty hotspot της Λεμεσού;

Μόλις τον περασμένο μήνα άνοιξε τις πόρτες του το ολοκαίνουργιο Quick Spa by the sea στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στον παραλιακό της Λεμεσού.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγκλεισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης, λόγω Covid αξίζεις ένα pampering day, που θα «ηρεμήσει» τόσο το δέρμα, όσο και το μυαλό σου. Αν αυτή την περίοδο, λοιπόν αναζητάς τρόπους για να ανανεωθείς και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, αν αισθάνεσαι πιεσμένη κι αυτό επηρεάζει άμεσα το σώμα σου τότε η ιδανική πρόταση είναι να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για να επισκεφτείς το Quick Spa by the sea στη Λεμεσό. Ακόμη κι αν νιώθεις πως τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν τέτοιου είδους «υπερβολικές πολυτέλειες», αυτό δεν ισχύει για το Quick Spa αφού υπάρχουν υπηρεσίες για κάθε budget.

Η άφιξη του Quick Spa στην πόλη της Λεμεσού, φιλοδοξεί να εξυψώσει την έννοια της ολιστικής ευεξίας και όχι μόνο.

Με το που θα περάσεις την πόρτα του αμέσως θα νιώσεις να σε πλημμυρίζουν αισθήματα ηρεμίας και ελευθερίας, να είσαι με λίγα λόγια ο εαυτός σου. Η λευκή και γήινη μίνιμαλ αισθητική του χώρου, η χαλαρωτική μουσική και η τέλεια θερμοκρασία κάθε δωματίου, σχεδιασμένου γύρω από την ολιστική εμπειρία για κάθε μέλος του, θα σε παροτρύνουν αμέσως να αφήσεις πίσω όλα όσα σε απασχολούν.

Στο Quick Spa οι θεραπεύτριες με ιδιαίτερη αγάπη, είναι εκεί για να σε καλωσορίσουν εγκάρδια, έχοντας ως βασικό μέλημά τους την περιποίηση της επιδερμίδας σου με βάση τις δικές της αποκλειστικές ανάγκες. Προγράμματα για το πρόσωπο και το σώμα, θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους, της ακμής και των ρυτίδων, απολαυστικά μασάζ και υπηρεσίες κομμωτηρίου αλλά πεντικιούρ μανικιούρ τόσο για γυναίκες όσο και άνδρες, είναι μόνο μερικές από τις παροχές του Quick Spa που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας, θα ανανεώσουν το σώμα και θα ηρεμίσουν το μυαλό.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνει το Quick Spa να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους spa beauty προορισμούς είναι η φιλοξενία και η προσωπική σχέση που αναπτύσσεται με την κάθε πελάτισσα. Όλο το προσωπικό έχοντας πολύ ευχάριστη διάθεση, είναι πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε είδους ερώτηση ομορφιάς, και παράλληλα να δώσουν ένα much needed boost αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα, το οποίο στη συνέχεια θα καθρεφτιστεί στην επιδερμίδα της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη λάμψη της.

MOST WANTED THERAPIES

#1

Relax Massage (Σώμα)

Απόλαυσε ένα ανάλαφρο, χαλαρωτικό και αντιαγχολυτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια της επιλογής σου που αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα. Ένα ιδιαίτερα μαλακό και απολαυστικό μασάζ σώματος που ανακουφίζει από την ένταση, οξυγονώνει καλύτερα τους μυς και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Μια θεραπεία κατάλληλη για όλους και ιδανική για τους λάτρεις του απαλού μασάζ, η οποία θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια, χαρίζοντας σου σωματική, ψυχική και πνευματική ηρεμία και ευεξία.

#2

Deep Cleansing (Πρόσωπο)

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί την πιο βασική αισθητική περιποίηση, καθώς η επιδερμίδα αποδεσμεύεται από τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα. Κατά το συστηματικό, βαθύ καθαρισμό χρησιμοποιείται σπάτουλα ή ατμός αναλόγως των αναγκών και του τύπου δέρματος σου. Αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων και την εξέλιξη της ακμής, ενώ καθαρίζονται εις βάθος οι πόροι από τις ακαθαρσίες, τους ρίπους και το περιττό σμήγμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μολυσματικές βλάβες όπως σπυράκια και κύστες.

Δοκίμασε οπωσδήποτε να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ στο Quick Spa. Η εμπειρία θα σε αποζημιώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS