BEAUTYH Angelina Jolie και ο Οίκος Guerlain δημιουργούν το πρόγραμμα Women For...

H Angelina Jolie και ο Οίκος Guerlain δημιουργούν το πρόγραμμα Women For Bees

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie ετοιμάζεται να γίνει η «νονά» του Women for Bees 2021,ενός προγράμματος που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Guerlain και την Unesco, με σκοπό να εκπαιδεύσει γυναίκες μελισσοκόμους από όλο τον κόσμο και να τους δώσει τη δυνατότητα να γίνουν επιχειρηματίες.

 

Το πρόγραμμα 30 ημερών ξεκινά στις 21 Ιουνίου 2021 στο το Γαλλικό Παρατηρητήριο Αποδολογίας (OFA) στην Προβηγκία, έχοντας σαν στόχο να διδάξει στους συμμετέχοντες τη διαχείριση των δικών τους μελισσοκομείων, τα πρωτόκολλα για τη διατήρηση των αποικιών των μελισσών τους, πώς να γίνουν επαγγελματίες μελισσοκόμοι-επιχειρηματίες και πολλά άλλα.

«Ο οίκος Guerlain δεσμεύτηκε αληθινά απέναντι στο περιβάλλον, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις κοινότητες με τις οποίες συνεργάζεται. Το Women for Bees είναι μια υπέροχη επέκταση αυτού», ανέφερε η Jolie στο περιοδικό harpersbazaar.com. Ως νονά, θα συναντήσει τις μελισσοκόμους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους και θα παρακολουθήσει την πρόοδό τους.

«Όταν οι γυναίκες αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις, το ένστικτό τους είναι να βοηθήσουν τους άλλους», λέει η Jolie. «Ανυπομονώ να τις γνωρίσω και να μάθω για τον πολιτισμό και το περιβάλλον τους και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι μέλισσες. Ελπίζω ότι η εκπαίδευση θα ενισχύσει τη ανεξαρτησία, τα προς το ζην και τις κοινότητές τους», προσθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS